18 oktober 2018 Bayern München Celtic speltips Champions League

Speltips inför Bayern München – Celtic 18/10: Slaget om slutspelsplatsen

I nuläget ser det ut som att Bayern München och Celtic gör upp om den andra slutspelsplatsen i gruppen som också består av Anderlecht och suveränerna PSG. Orkar skottarna verkligen stå emot tyskarnas tryck?

Det här ser ut att vara den match som avgör vilket lag som slår vakt om andraplatsen i grupp B i Champions League. Med en förlust och en vinst vardera så här långt har Bayern München och Celtic båda slagläge på den där platsen bakom suveräna Paris Saint-Germain i topp.

Det går att luras till att tro att det här på något sätt skulle innebära att lagen är ganska jämna, men det vågar vi påstå att de inte är. Inte minst på tysk mark går det att förvänta sig ett ordentligt övertag från Bayern Münchens sida, inte minst med tanke på att det plötsligt såg lite bättre ut igen efter tränarbytet i helgens match mot Freiburg.

Då vann laget med 5-0 inför sin hemmapublik och troligen ämnar laget bjuda sina supportrar på något liknande här också.

Spel på hörnmarknaden

Celtic å sin sida har alltså lika många poäng som sina tyska motståndare inför den här omgången, men sitter på ett lag som inte är i närheten av lika stark som Bayern Münchens. Det bör bli ganska tydligt här. Å andra sidan är Celtic traditionellt sett ett lag som kan streta emot ganska bra, men att taktpinnen tydligt hamnar i tyskarnas händer känns som en självklarhet.

Det saknas en del tunga pjäser hos hemmalaget, där namnen som sticker ut såklart är långtidsskadade Franck Ribery och Manuen Neuer. Därtill ser det ut som att Javi Martinez och Juan Bernat inte kommer till spel, även fall båda ska testas på matchdagen. För gästernas del är Anthony Ralston inte tillgänglig, medan Jozo Simunovic är högst osäker och kommer att testas sent.

Vi tror på ett massivt övertag från hemmalaget och precis som vanligt mynnar det säkert ut i en hel del hörnor. Laget har producerat över 30 hörnor på de två inledande matcherna i gruppspelet och det finns ingen som pekar på att de skulle slå av på takten.

Bayern München över 7,5 hörnor spelas till 1,82 gånger degen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Bayern München över 7,5 hörnor
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 18/10
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 89%
X: 6%
2: 3%
Över 2,5 mål: 81%
Under 2,5 mål: 23%