Speltips inför Benevento – Carpi 8/6: Serie A-plats på spel

Spelbloggare Publicerat: 6 June 2017

Sista rycket! 90 minuter återstår och det står mellan Benevento och Carpi om en Serie A-plats. Speltips, odds och statistik inför ödesmatchen hittar ni nedan.

0-0 står det från match nummer ett, på Stadio Sandro Cabassi, och nu är det knapp fördel Benevento inför returen med hemmaplansfördelen. 1X2-marknaden betalar 2,40-3,10-3,40.

Men hur enkelt är det att slå Carpi? De har radat upp nio matcher utan förlust, fem vinster och fyra kryss. Däremot är även Benevento i suverän form och statistiken är nära på lika solid; åtta raka utan torsk, 5-3-0 i formraden.

Här i playoffet mot det italienska finrummet har Carpi slagit ut Cittadella samt Frosinone medan Benevento dragit det längsta strået mot både Spezia och Perugia. Intressant är att inte en enda match i playoffet, sju stycken till antalet, vunnits med större siffror än uddamålet. Oerhört tajt, precis som det var i Serie B.

Allt över 1,80 är acceptabelt

Det är så fantastiskt mycket i potten och då tenderar matchbilderna att tajtas till, när ingendera av parterna vill offra någonting. Hellre bevaka än riskera, helt enkelt.

Och nu har vi 0-0 från den första matchen – ett resultat som inte betyder att varken Benevento eller Carpi behöver jaga från start och tills åtminstone det första målet i matchen lär det vara tillknäppt. Precis som det varit i mer eller mindre hela playoffet.

Inte minst var det tajt och ont om chanser i det första mötet. Mållöst då, kan vi få se någonting liknande här, månne?

Det finns ett par marknader som lockar till spel – över/under- alternativt BLGM-marknaden. Stora värdet hittar vi på den sistnämnda, där Bet365 hamnat lite ur position och sticker ut hakan.

Alltså spelar vi att det inte blir mål åt båda håll till 1,91 x smeten hos Bet365, vilket är nära på en decimal bättre betalt än hos den konkurrent som dukar ut näst bäst odds och det är ungefär där vi sätter värdegränsen. Allt över 1,80x är acceptabelt.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål (BLGM – nej)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, torsdag 8/6
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: