28 augusti 2017 Bjorn Fratangelo Ivo Karlovic speltips US Open

Speltips inför Bjorn Fratangelo – Ivo Karlovic 29/8: Han orkar inte i längden

Ivo Karlovic kliver in med samma taktik som vanligt när det är dags för första omgången i US Open. Det är högst tveksamt om Bjorn Fratangelo orkar stå emot i längden.

US Open står för dörren och från den första omgången gräver vi fram ett intressant möte mellan hemmaspelaren Bjorn Frataengelo och den hårt servande kroaten Ivo Karlovic.

Det är aldrig roligt att ställas mot Ivo Karlovic, som trots sin höga ålder fortfarande håller hög klass på ATP-touren. Känslan är också att årets säsong – när han faktiskt sett väldigt motiverad ut – är lite av en nystart så här på ålderns höst.

Hardcourt är som bekant ett underlag som passar Ivo Karlovic väl. Hans hårda servar gynnas helt klart av ett snabbt underlag. Här är det främst kraften som gör servandet så väldigt svårt att stå emot. Då är hardcourt helt rätt underlag.

Han tröttas ut över tre set

US Open är som bekant en Grand Slam och då är det femsetare som gäller. Det gör att Bjorn Fratangelo står inför minst tre set av bombarderande hårda servar från motståndaren. Det leder oundvikligen till trötthet och kan påverka koncentrationen i egna servegame.

Det är just där Ivo Karlovic brukar vara så bra – att han snabbt är framme och hugger när tillfälle ges i motståndarens servegame. Känslan är att kroaten får till något eller några breaks här och att han blir lika svår att bryta som vanligt.

Ivo Karlovic -3,5 game spelas till 1,79 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Ivo Karlovic -3,5 game
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 17:00, måndag 29/8
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Bjorn Fratangelo: 76%
Ivo Karlovic: 27%
Över 3,5 set: 60%
Under 3,5 set: 45%