31 mars 2017 Boston Bruins Dallas Stars speltips NHL

Speltips inför Boston Bruins – Dallas Stars 31/3: Ett rakt spel

Boston Bruins jagar viktiga poäng i jakten på en slutspelsplats. Dallas Stars å sin sida kan redan nu rikta in sig på nästa säsong då den här i praktiken redan är över.

Det blir inget slutspel för Dallas Stars. När det bara återstår sex matcher för laget går det att konstatera att den här säsongen slutar i besvikelse. Det uppenbara målet om att nå en slutspelsplats infrias helt enkelt inte.

Med den insikten tämligen färsk i sinnet är frågan hur laget tänker avsluta säsongen. Motivationen är av självklara skäl inte riktigt på topp, men laget kan å andra sidan spela helt utan press. Det går också att lägga grunden inför kommande säsong.

Den här natten till fredag svensk tid står Stars inför en tuff match borta mot Boston Bruins. Här kan vi prata om ett lag som har betydligt mer att spela om i nuläget. Med två veckor kvar av grundserien har Bruins tre respektive fyra poäng ner till närmast jagande lag. I skrivande stund har laget en slutspelsplats, men en förlust här eller där kan vara skillnaden mellan slutspel och avslutad säsong.

Alltid riktiga smällkarameller

Det finns en väldigt tydlig trend att ta fasta på inför den här matchen. Boston Bruins och Dallas Stars har såklart gjort det till en vana att drabba samman i NHL och så gott som alltid blir det väldigt intressanta matcher mellan lagen. Det verkar finnas en speciell dynamik som mynnar ut i rena rama målfester.

I de senaste nio matcherna mellan lagen har vi fått se hela 65 mål. Det ger ett snitt på klart över sju mål per match. Det är så gott som målgaranti när lagen möts och ofta får vi alltså se extrema urladdningar. Känslan är att de förutsättningar som råder inför det här mötet – med ett bortalag som kan spela helt avslappnat – kan bana väg för en hel del mål även här.

Matt Beleskey och Tim Schaller är osäkra till spel för Boston Bruins del. I bortalagets trupp får vi inte se Mattias Janmark, Antoine Roussel och Patrick Sharp. Samtliga tre spelare är indisponibla för resten av säsongen. Jiri Hudler är också högst tveksam till spel i just den här drabbningen.

Stärkta av två raka segrar mot Stars – och med den desperata hungern på poäng – tror vi att Bruins tar sig an den här matchen med en tydlig självsäkerhet. Det är hemmalaget som behöver vinna och det tror vi syns. Det kan mycket väl bli en målrik historia, men att det är Bruins som går segrande ur striden känns troligt. Laget har två raka segrar mot svårspelade lag som Nashville Predators och New York Islanders. Energin och spelet som visats upp där lär bli användbart här, i en match som laget helt enkelt behöver vinna.

Därför spelas det raka spelet till 1,95 gånger pengarna hos Nordicbet.

  Rygga spelet hos Nordicbet – Få 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips:  Boston Bruins vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Nordicbet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  01:30, fredag 31/3
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 41%
X: 24%
2: 25%