3 december 2017 Bournemouth Southampon speltips Premier League

Speltips inför Bournemouth – Brighton 15/9: Slagläge för gästerna

Brighton tar sig an ett mycket formsvagt AFC Bournemouth i fredagens Premier League-möte. Det borde innebära att gästerna har mycket fint slagläge inför matchen.

Två skakiga lag gör upp i det här fredagsmötet i Premier League. Det luktar ångest och extremt viktig poängjakt långt väg. Det finns väl egentligen inget bättre sätt att inleda fotbollshelgen på?

AFC Bournemouth har fyra raka förluster i ligaspelet så här långt, med ett stort problem i främst offensiven. Det som tidigare var ett så bländande Bournemouth är nu ett lag som krampaktigt försöker sprattla till sig målchanser – i stort sett helt utan framgång. Ett mål på 360 minuter fotboll håller helt enkelt inte.

Lite bättre ser det ut för Brightons del. Gästerna har en vinst att bygga på från senaste matchen mot West Bromwich. Därtill var krysset borta mot Watford fullt godkänt. Att förlora mot Leicester och Manchester City känns helt okej så här i efterhand. Här gäller det dock att stå upp och inte förlora för att bevisa att man är ett solitt lag som hör hemma i serien.

1X2-spel hämtas här

Hemmalaget har klara problem med skador. Inte blev det bättre senast mot Arsenal, när Ryan Fraser drog på sig en skada och tvingades stiga av planen. Nu är han otillgänglig till den här matchen, tillsammans med Callum Wilson som också missar. Därtill är Junior Stanislas och Adam Federici högst osäkra. De kommer att testas sent.

Hos gästerna är Beram Kayal, Sam Baldock, Steve Sidwell och nu även Isaiah Brown borta med skador. Gaetan Bong närmar sig comeback, medan Bruno är den viktigaste spelaren som kan missa matchen. Han var tvungen att kliva av mot West Bromwich i den senaste omgången och är i skrivande stund inte helt fit for fight. Det återstår att se om han kan spela.

Känslan är att gästerna har goda möjligheter att störa här – trots att hemmalaget är klara favoriter hos spelbolagen. Med fyra raka förluster går det dock inte att lita på Bournemouth. Vi tror snarare att Brighton är närmare segern.

X (oavgjort) spelas dock till 3,40 gånger degen. Det här blir målsnålt, tät och max en uddamålsseger åt endera håll. Krysset ligger nog trots allt närmast till hands.

 

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, fredag 15/9
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 44%
X: 29%
2: 27%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 56%