Speltips inför Bournemouth – Chelsea 8/4: Spel på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 6 April 2017

Det är två minst sagt formstarka lag som drabbar samman i den sena kvällsmatchen i Premier League. AFC Bournemouth får besök av serieledande och svårslagna Chelsea.

Av allt att döma glider Chelsea så sakteliga mot ännu en ligatitel den här säsongen. Laget har sett starka ut rakt igenom hela säsongen och det finns egentligen ingen anledning att tro på ett debacle så här på sluttampen.

Trots det behövs det en drös poäng till för att segern ska vara i hamn. Nu väntar en tuff bortamatch mot ett formstarkt Bournemouth och känslan är att vi här får se två lag som verkligen bjuder upp till dans. Dels är det ingen hemlighet att båda lagen är offensivt lagda. Därutöver bör nämnas att matchen i fråga inte bottnar i någon slags desperation: båda lagen kan helt enkelt tappa poäng här utan att det är förödande för hela säsongen.

Bournemouth kommer till matchen med fem raka imponerande insatser. I fem raka ligamatcher har laget undvikit att förlora och då har ändå lag som Manchester United, West Ham och nu senast Liverpool stått för motståndet. Det är starkt. Det som ofta räddar ett lite darrigt Bournemouth är den fina offensiven. 44 gjorda mål på 31 matcher är ett bra facit sett till övriga lag i mittenregionen av tabellen.

Här får vi se en öppen matchbild

Chelsea har sex vinster på sina sju senaste matcher – varav två i cupspelet – och ser så där starka ut som egentligen bara Chelsea har lyckats göra på hela säsongen. Nu får vi ofta se underhållande matcher med laget, som spelar en energisk och klart offensiv inriktad fotboll. Detta även på bortaplan.

Victor Moses är den enda spelare i Chelsea som tros missa matchen. I övrigt har laget en full, frisk och väldigt stark trupp att tillgå. Det känner vi till sedan länge.

I hemmalaget finns det klart värre avbräck att ta i beaktande. Tyrone Mings är fortsatt avstängd, men när det kommer till spelare som gjort fler matcher den här säsongen är det bara Callum Wilson och Andrew Surman som rapporteras missa matchen med säkerhet. Dan Gosling och Junior stanislas är båda frågetecken.

Känslan är att matchbilden blir öppen och att båda lagen besitter tillräcklig offensiv spets för att få in bollen minst en gång var. Därför spelas båda lagen göra mål till 1,95 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 8/4
TV:   viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: