28 november 2017 Brighton Crystal Palace speltips Premier League

Speltips inför Brighton – Crystal Palace 28/11: Hemmalaget underskattas

Varför skulle Brighton inte vara betydligt mer klara favoriter inför mötet med Crystal Palace på hemmaplan? Det ställer vi oss väldigt frågande till.

Efter det snöpliga poängtappet mot Manchester United i helgen är det ett förmodat mycket revanschsuget Brighton som tar sig an Crystal Palace på hemmaplan.

Spelbolagen är tydliga med att lagen får ses som relativt jämnbördiga inför matchen, men det ställer vi oss direkt frågande till. Roy Hodgson har visserligen fått ordning på sitt lag sedan han tog över, men Brighton borta är fortfarande en tuff match.

Märk väl att Brighton hade fem raka utan förlust innan mötet med Manchester United på Old Trafford. Det fanns bland annat en 3-0-vinst borta mot West Ham bland matcherna. Det är med andra ord ett lag som borde vara mer aktat.

Tydligt favoritskap

Gästar gör alltså Crystal Palace, som sedan Roy Hodgson tog över har fått ordning på torpet. Plötsligt ser det något stabilare ut, även fall den där riktiga islossningen låtit vänta på sig. 2-1-vinsten mot Chelsea i mitten av oktober och vinsten senast hemma mot Stoke City är vad laget kan presentera i form av trepoängare. I övrigt är det ett par strökryss och några hederssamma förluster.

I våra ögon är hemmalaget väldigt klara favoriter här. Spelbolagen har en tendens att underskatta detta välorganiserade Brighton, som faktiskt kan hota många lag med en stabilt försvarsspel som grund.

Brighton att vinna spelas faktiskt rakt. Det ger anmärkningsvärt höga 2,85 gånger såsen hos Bethard. Passa på omedelbums!

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Brighton vinner
Odds:  2,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 28/11

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 35%
X: 33%
2: 30%
Över 2,5 mål: 40%
Under 2,5 mål: 64%