Speltips inför Brighton – Manchester City 12/8: Målspelet mer än dubblar insatsen

Spelbloggare Publicerat: 12 August 2017

Här ska historia skrivas! Brighton spelar deras första Premier League-premiär sedan spelåret 1982/83 – och det är en riktig rivstart som de får. Topptippade Manchester City kommer på besök till Falmer Stadium, där vi försöker mer än att dubbla insatsen.

Vilken fotbollsfest som väntar! Alla blickar är på Falmer Stadium, som förhoppningsvis kommer koka och stämningen bli elektrisk på. Vid 18:30 beräknas avsparken tas och matchen ses bäst på Viasat Premium eller Viaplay.

Vad kan vi vänta oss av nykomligen Brighton, som landade precis bakom Newcastle i förra årets Championship? Det mesta tyder på bottenstrid, men de är knappast avhängda och ska ha stora möjligheter att överleva. En nära på handfull lag som skulle kunna hamna under dem…

Av oddssättarna hos de olika bookiesarna presenteras Manchester City, som tränas av ”filosofen” Pep Guardiola, med störst chans att vinna. Med tanke på de namn som hämtats in och pengar som spenderats, är det svårt att inte köpa det. Monacos succéman Bernardo Silva ska bli fantastiskt spännande att se i en miljö som denna. Flipp eller flopp?

Energiboost för Brighton

Det är alltså botten mot toppen… Men att detta skulle bli en enkel match för Manchester City? Det är inte alls säkert. Speltipset hämtar vi från målmarknaden – lyckas båda lagen näta?

BLGM-spelet var ett lönsamt klipp i Manchester Citys matcher under fjolåret och i samma stil tror vi att det kommer fortsätta, också beroende av hur oddssättarna tar deras framtida positioner.

Att slås fast kan i alla fall – offensivt är man bra mycket starkare än defensivt, där bristerna är stora.

Brighton är inte ens i närheten av Manchester Citys nivå, men lär plocka en del pinnar på hemmaplan och till den här debuten kan vi räkna med en löjlig energi från deras sida, väl tillbaka i finrummet. Arenan kommer koka och det kan avspegla matchbilden. Kontrar effektivt?

2,05 gånger degen för att båda lagen ska göra mål är i överkant och det synas sålunda med glädje. Bethard är platsen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 12/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: