Speltips inför Brighton – Newcastle 24/9: Låg lina

Simon Pålsson Publicerat: 24 September 2017

Det blir fokus på en väldigt låg lina på målmarknaden när Brighton och Newcastle gör upp i det som är söndagens enda Premier League-möte Här underskattas målmöjligheten.

Söndagens enda match i Premier League spelas i Brighton, där nykomlingarna Brighton & Hove Albion får besök av ett pånyttfött Newcastle.

Trots ett ganska svagt transferfönster och en darrig inledning på säsongen ser det nu allt mer lovande ut för Newcastles del. Inför den här matchen har laget nämligen tre raka segrar i ligaspelet.

Det går att jämföra med Brighton, som onekligen har haft det tufft sedan avancemanget till Premier League. En vinst, ett kryss och tre förluster duger inte riktigt. Med den poängskörden blir det svårt att säkra ett nytt kontrakt. På hemmaplan ska Brighton dock vara klart bättre och Newcastle är ett lag som man faktiskt känner igen. Det kan vara en fördel inför söndagens möte.

Väldigt låg lina utnyttjas

Det kryllar faktiskt av ganska tunga avbräck i båda lagen. Värst är det för hemmalaget, som kommer till matchen utan spelare som Beram Kayal, Sam Baldock, Steve Sidwell och Isaiah Brown. Det är å andra sidan spelare som missat säsongsinledningen. Gaetan Bong och Bruno är också högst osäkra.

För gästernas del ser det aningen bättre, men Aleksander Mitrovic är fortfarande avstängd. Ett jobbigt avbräck. Därtill kommer inte Paul Dummett eller Massadia Haidara medverka för Newcastle. Karl Darlow och Florian Lejeune är osäkra, men i vårt tycke kan Rafa Benetiz formera en stark elva ändå. I själva verket är det inte många av de icke tillgängliga spelarna som hade tagit plats.

Formen är som bekant god för Newcastle, medan Brighton känns som ett lag där det finns mer att ta av. 3-1-vinsten hemma mot West Bromwich ger ändå någon form av hopp.

Över 2 mål (asian handicap) finns till smått otroliga 1,82 gånger degen. I vår värld är det lite märkligt. Det är definitivt värt en slant. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt två mål.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 24/9
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: