30 april 2019 april speltips odds betting frölunda djurgården

Speltips inför Brynäs – Frölunda 8/4: Motreaktion väntas

Det har verkligen inte sett bra ut defensivt sett för Brynäs IF i de två senaste matcherna i SM-semifinalen mot Frölunda HC. Det är ingen vild gissning att laget vill rätta till de här delarna inför match nummer fyra.

Det har sannerligen inte varit några muntra miner i anslutning till Brynäs IF de senaste dagarna. Efter att ha öppnat SM-semifinalen mot Frölunda i fantastisk stil – laget gick ju upp till 4-0 i den första matchen i Scandinavium – har det sett värre ut i de två senaste matcherna.

Laget har nu förlorat två raka matcher och därigenom tappat sin 1-0-ledning i SM-finalen. Än värre är att spelet sett horribelt ut och att det Brynäs som såg så övertygande ut tidigare är som bortblåst.

6-1-förlusten på hemmaplan i match två följdes upp av en 6-3-kross i Scandinavium senast. Det är alltså 12 insläppta mål på två matcher. Det säger sig själv att det blir ganska svårt att få med sig vinster med ett så ihåligt försvarsspel. Det ska sägas att Frölunda haft mycket marginaler på sin sida, men det är å andra sidan siffror som alldeles oberoende av ett sådant faktum faktiskt talar för sig själva.

Här väntas en motreaktion

Med 12 insläppta mål på 60 minuter ishockey råder det ingen som helst tvekan om var Brynäs lägger sitt fokus inför just den här matchen. Det säger sig själv att det behöver justeras en hel del saker i defensiven, som i ärlighetens namn varit för slarvig och slapphänt.

Inför sin hemmapublik i en viktig match fyra tror vi att de här bitarna åter kan falla på plats. Brynäs är kända som ett välorganiserat lag och även fall det inte varit supertydligt i de två senaste matcherna tror vi att grunderna fortfarande sitter kvar. Frölunda kan också ha drabbats av en lite avslappnad känsla när de nu vunnit två matcher i relativt övertygande stil.

Allmänt är en motreaktion efter två så tydliga urladdningar inte alls omöjlig. Den är snarare trolig och att vänta. Därför tror vi på en mer målsnål historia den här gången, med två lag som tätar till bakåt i större utsträckning.

Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,87 gånger pengarna hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, lördag 8/4
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 39%
X: 24%
2: 38%
Över 4,5 mål: 58%
Under 4,5 mål: 44%