28 februari 2019 brynäs kellefteå speltips shl

Speltips inför Brynäs IF – Skellefteå AIK 12/10: Form i fokus

Formen blir en tung och potentiellt avgörande faktor inför SHL-mötet mellan Brynäs IF och Skellefteå AIK. Det ligger åtminstone till grund för det speltips vi presenterar inför matchen.

Det finns all anledning att ställa sig frågande till den säsongsinledning som Brynäs har bakom sig. Efter sju spelade omgångar i SHL står laget fortsatt på ynka två segrar, där vinsterna dessutom kommit mot svaga lag som Örebro och Karlskrona. Det säger sig själv att det är ett facit som inte håller i längden och det finns förmodligen all anledning att oroa sig som supporter.

Det är med andra ord ett ångestfyllt lag som står som värd för torsdagens SHL-möte med Skellefteå. Med förluster både mot SHL och mot EHC München i CHL färskt i minnet finns det inte mycket att luta sig tillbaka på vad gäller självförtroende för Brynäs, vars position måste tvinga fram en strategi där grunderna återigen prioriteras.

Med 22 insläppta mål på sju matcher och ynka sju inspelade poäng finns det som sagt all anledning till oro. Just nu ser det ut som att Brynäs seglar mot en säsong i bottenskiktet, vilket på många sätt vore orimligt.

Skellefteå passar på

Det som såg lite krampaktigt ut under inledningen på säsongen ser nu försiktigt bättre ut för Skellefteå, som likt förra året känns som ett svårplacerat lag. I sina bästa stunder är det få som håller jämna steg med Skellefteå, men dalarna är å andra sidan väldigt djupa. 3-0-vinsten mot Malmö senast, i kombination med 6-2-stöten mot HV71 dagarna innan, lär ha gjutit en hel del självförtroende i laget.

Så här långt finns det inte några skäl att inte ta Skellefteå på allvar, snarare tvärtom. Laget kan mycket väl fungera som en giftig outsider den här säsongen, en position som möjligen kan passa dem när de väl vant sig vid den.

Med tanke på den goda formen på sistone tror vi att Skellefteå går på knock i Gävle. Det finns inte mycket som talar för att Brynäs har form nog att sätta tonen i den drabbningen.

Skellefteå AIK +0.0 (asian handicap) spelas till 1,92 gånger insatsen hos Betser. Då får vi pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Skellefteå AIK +0.0 (asian handicap)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 12/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 40%
X: 24%
2: 38%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 40%