Speltips inför Brynäs – Linköping 28/3: Samma visa om igen

Simon Pålsson Publicerat: 27 March 2017

Det har hettat till ordentligt i SM-kvartsfinalen mellan Brynäs IF och Linköpings HC. Inför det sjätte mötet har hemmalaget chansen att säkra sin plats i semifinalerna.

Precis som vanligt i den här matchserien blev den förra matchen oerhört jämn. Till slut var det Linköping som drog det längsta strået med sitt 3-2-mål efter förlängning. Det gjorde att ännu ett speltips satt som en smäck.

Inför match nummer sex är det fortsatt fördel för Brynäs, som via en enda seger till är klara för semifinal. Laget hade totalt tre matcher på sig att klara biffen. Nu återstår det två försök och känslan är att det kan gå lite hur som helst. En sjunde och helt avgörande match vore på ett sätt poetiskt i den här fantastiskt jämna matchserien.

Förutom 6-0-vinsten för Brynäs i det första mötet har samtliga matcher varit täta, både spel- och målmässigt. Känslan inför match nummer sex är att det fortsätter i liknande stil, något annat vore rakt igenom förvånande. Det här är två lag som utgår från en stark organisation i defensiven och ju närmare avgörandet vi kommer, desto tydligare lär det prägla matchbilderna i lagens möten.

Varför ändra ett vinnande koncept?

Underspelet har varit framgångsrikt flera gånger i den här matchserien och trots detta fortsätter spelbolagen att duka upp minst sagt intressant odds på den marknaden. Den här gången betalar under 4,5 mål under matchens ordinarie tid hela 1,95 gånger pengarna. Det är ett par hundradelar bättre än senast.

I vår värld finns det inte mycket att tveka på här – det är fortsatt samma lag som gör upp. Det är dessutom väldigt skarpt läge för Linköping nu också, precis som förra matchen. En förlust räcker för att SHL-säsongen ska vara helt över för deras del. Det finns med andra ord inget utrymme för misstag här inte.

– Det kommer bli en match som påminner om de fyra senaste mötena lagen emellan, väldigt spännande underhållning. För vår del handlar det om att fortsätta vårt spel och inte låta oss störas. Viktigt att vara konsekventa och noggranna, och framför allt tro på det vi gör. Förmodligen blir det att det är personliga ”skills” och misstag som avgör, säger Brynäs tränare till klubbens officiella hemsida inför matchen.

Ja, som ni hör lär matchen fortsätta i liknande stil som vi har gjort oss vana vid. Därför tänker vi inte ändra på det vinnande konceptet. Under 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,95 gånger pengarna hos Bethard. Det finns för övrigt inga nya avbräck att informera om, varken i hemma- eller bortalaget.

 

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 28/3
TV:   cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: