5 maj 2018 Stoke Crystal Palace Speltips

Speltips inför Burnley – Stoke 4/4: Felaktig favorit

I våra ögon har spelbolagen valt helt fel favorit inför Premier League-mötet mellan Burnley och Stoke City. Det öppnar för ett spel med fint odds på underdogen.

Med två månader kvar av säsongen börjar det bli riktigt hett i Premier League, åtminstone när det kommer till antalet spelade matcher. Under de avslutande veckorna får vi göra oss vana vid närmare två matcher i veckan.

Det finns också en hel del spänning kvar att nytta av. För Burnleys delar handlar de avslutande veckorna uteslutande om att säkra nytt kontrakt. Med åtta matcher kvar att spela har laget fem poäng till godo på nedflyttningsplatserna.

För Stokes del ser det mer lovande ut. Laget har i praktiken redan säkrat kontraktet, men har å andra sidan inga större möjligheter att avancera så mycket i tabellen. Trots det har laget spelat väldigt fin fotboll på sistone och har i stunder hittat tillbaka till det som charmade oss redan förra säsongen.

Inför bortamatchen mot Burnley har laget i för sig tre raka matcher utan vinst, men då har lag som Leicester, Manchester City och Chelsea stått på andra sidan. Samtliga matcher har varit spelmässigt jämna och Stoke har sett giftiga ut. När nu ett betydligt enklare motstånd står för motståndet bör Stoke kunna få bättre utdelning för sitt spel och sin  form.

Burnley får inte det att lossna

Efter 30 spelade matcher har Burnley skrapat ihop 32 poäng. Det är inte på något sätt ett dåligt facit och om laget fortsätter med samma poängsnitt bör ett nytt kontrakt inte vara några problem. På sistone har det dock funnits viss anledning att ifrågasätta lagets form.

Laget har inte vunnit sedan slutet på januari, då mot ett formsvagt Leicester, och har fortsätta problem med sitt målskytte. 31 gjorda mål på hela säsongen håller helt enkelt inte måttet. Ett gjort mål på de tre senaste matcherna är inte heller ett facit som skrämmer motståndarna direkt.

Hemmalaget saknar Dean Marney och Johann Berg Gudmundsson. Två tråkiga avbräck. Kevin Long är också osäker till spel. Hos gästerna finns det en rad osära kort. Jonathan Walters, Xherdan Shaqiri och Geoff Cameron kommer att testas sent. Det är dock avbräck laget klarat sig utan ett tag. Phil Bardsley är tillbaka efter sin avstängning, medan Stephen Ireland fortsatt är indisponibel på grund av sin skada.

Senast lagen möttes tog Stoke en stabil 2-0-vinst. I vår värld är styrkeförhållandet minst lika tydligt den här gången. Enligt spelbolagen är det hemmalaget som gäller som favoriter, men det är ett resonemang vi helt enkelt inte köper. Det öppnar för ett skrällspel – om det ens går att kalla det så.

Stoke City +0.0 (asian handicap) – det vill säga draw no bet – spelas till 2,30 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Stoke City +0.0 (asian handicap)
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 4/4
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv. (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 41%
X: 31%
2: 30%
Över 2,5 mål: 41%
Under 2,5 mål: 60%