Speltips inför Celta Vigo – Real Madrid 17/5: Titelrycket, kommer det här?

Spelbloggare Publicerat: 16 May 2017

Ett iskallt Celta Vigo ska försöka sätta käppar i hjulen för titeljagande Real Madrid under onsdagskvällen. Lyckas de eller ej? Vi tror oss ha svaret…

Allt. Exakt allt krut lades på Europa League och det var med minsta möjliga marginal som Celta Vigo föll mot Manchester United i semifinalen. En käftsmäll av den hårdaste varianten. Måste kännas oerhört tufft för John Guidetti och hans lagkamrater.

Formen låter vi tala för sig självt; åtta raka matcher utan vinst, två kryss och sex förluster. Hur ska man kunna hitta gnistan?

Uppe i toppen av Primera División är det alltjämt spännande. Real Madrid har saken helt i egna händer; står på samma antal poäng som Barcelona, på sämre inbördes statistik, men har två matcher kvar att avverka mot katalanernas ena. Räcker således med fyra pinnar för att spela hem kalaset.

Och efter den här matchen väntar Málaga borta för Real – och det är ännu en match man ska och kommer vara stora, stora favoriter i.

Giuseppe Rossi är Celta Vigos enda avbräck inför matchen medan Real Madrid fortsatt saknar Gareth Bale och Daniel Carvajal. Därutöver är James Rodriguez tveksam med en skada och Nacho avstängd.

Tar nästa kliv mot titeln

Det är lätt hänt, när pressen är så pass stor, som den är för Real Madrid, att det inte rullar på helt friktionsfritt. Här har undertecknad dock svårt att se Celta Vigo kunna streta emot alls och en klar bortavinst är nära till hands.

I och med att Europa League trillades ur, kommer hemmalaget ställa upp en ordinarie startelva – men hur lätt är det för spelarna att tända till? Närmast omöjligt, skulle jag tro. Allt som satsats på, har ändå slutat upp i ett misslyckande.

Nu står de med 0-2-6 i formraden, ett otillräckligt målskytte och i praktiken ingenting att spela för i Primera División.

Real Madrid är i fenomenal form; krossade Sevilla med 4-1 inför hemmapubliken senast och har visat klassen under en längre tid tillbaka. Finns sådana typer av spelare som passar utmärkt när matcher också leds, vilket innebär att siffrorna inte sällan skjuter i höjden. Omställningsspelet – sylvasst!

Real Madrid -2,0 mål (asian handicap) spelas till 1,86x hos Bet365. Då får vi insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Real Madrid -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 17/5
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: