11 augusti 2018 Huddersfield Chelsea Speltips

Speltips inför Chelsea – Swansea 29/11: Målspel dubblar insatsen

En desperat nästjumbo i form av Swansea City besöker mästarna Chelsea på Stamford Bridge när den fullspäckade Premier League-veckan fortsätter. Målet, från vår sida, är att nästan dubbla det investerade kapitalet…

Titelstrid blir det – med all sannolikhet – inte för tredjeplacerade Chelsea. Redan nu har de exempelvis 11 pinnar upp till serieledande Manchester City, som ser klart starkare ut än resterande konkurrenter i det översta skiktet av tabellen. För en ny Champions League-plats ser det desto bättre ut.

Det var med nöd och näppe som Chelsea undvek att förlora mot Liverpool på Anfield sist. I den 85:e minuten smällde Willian, som verkligen hittat formen, in vad som blev slutresultatet – 1-1. Över det hela är formen fin med flera färska skalper med bland annat en 1-0-vinst över Manchester United och en 4-0-dito borta mot West Bromwich.

Glädjande är också att Viktor Moses finns med i Chelseas trupp på nytt, som han var mot Liverpool. Detta efter drygt en månads skadefrånvaro. Michy Batshuayi saknas fortsatt. Gästerna kommer till spel utan Kyle Bartley, Tammy Abraham och Federico Fernández.

God form, det har däremot Swansea allt annat än. Efter fem raka förlustmatcher lyckades de förvisso spela hem en poäng i hemmamatchen mot AFC Bournemouth via 0-0 i helgen. Ett fall framåt, men i en sådan typ av match ska siktet vara inställt på större lycka. Klubben är nästjumbo i tabellen, i ett skikt som är väldigt tajt, och upp till säker mark skiljer två poäng.

Kan streta emot

Nära på dubbla insatsen. Men hur?

Via ett målspel är tanken, och vi lutar åt att en lite mer tillknäppt historia väntar på Stamford Bridge – styrkeförhållandet lagen emellan till trots.

Chelsea har en fin resultatrad, det kan man inte vifta bort – men offensivt kändes det lite trubbigt mot ett svajigt och sårbart Liverpool senast, fastän 1-1-baljan till slut kom. Generellt har ”Londons blåa” haft en offensivare approach – eller rentav bara större lycka, och mindre lycka i försvarsspelet – än under fjolåret, men av de senaste matcherna att döma kan vi vara i en brytpunkt.

Det har varit hemskt att skåda Swansea under perioder, men de brukar ändå inte vara de som blir överkörda, som fallen annars kan vara för de i botten. Uppseendeväckande statistik är att inte en enda av de 13 senaste matcherna passerat 3,5 mål, de flesta dessutom varit under 2,5, och då har de vid flera tillfällen mött rena toppmotstånd.

Tror att Swansea kan hålla emot någorlunda här, även om det inte räcker ända in i kaklet för poäng på Stamford Bridge…

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – tas till 1,94x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 20:45, onsdag 29/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 83%
X: 3%
2: 5%
Över 2,5 mål: 64%
Under 2,5 mål: 40%