Speltips inför Colorado Avalanche – Arizona Coyotes 28/12: Fullspäckad NHL-natt

Simon Pålsson Publicerat: 27 December 2017

Det kryllar av NHL-matcher den här natten till torsdag svensk tid. I Denver tror vi att Colorado Avalanche blir numret för stora för Arizona Coyotes.

Julhelgen är över och då drar NHL åter igång på alla cylindrar med en fullspäckad omgång natten till torsdag svensk tid. Tack och bock för det säger vi då det öppnar många trevliga spelvägar.

Vårt fokus hamnar på mötet i Denver, där hemmalaget Colorado Avalanche får besök av avsågade och formsvaga Arizona Coyotes. Nu vann gästerna visserligen förra veckan – då mot Washington Capitals – men har i övrigt idel förluster så långt ögat kan nå. Arizona Coyotes är helt enkelt inte tillräckligt bra den här säsongen och kommer förmodligen inte kunna bryta den förbannelse som gjort laget till en tydlig slagpåse nu.

Hemmalaget då? Jo, Colorado Avalanche inledde säsongen skakigt, men har sakta men säkert ätit ikapp och fått igång sin form. Fortfarande finns det en hel del övrigt att önska, men det är åtminstone ett bättre Colorado Avalanche nu än för två månader sedan. Små steg i rätt riktning med andra ord. Colorado Avalanche kommer till matchen med fem segrar på sina åtta senaste.

Copy+paste från förra omgången

Arizona Coyotes har lite nya skadebekymmer, efter att den situationen sett lite bättre ut på sistone. Förutom Niklas Hjalmarsson, som varit borta länge och väntas tillbaka först i j anuari, är dessutom Brad Richardson och Zac Rinaldo osäkra till spel just här.

Colorado Avalanche har ett par spelare borta. Sergei Boikov och Vladislav Kamenev kommer inte till spel, medan Tyson Barrie är högst osäker efter sin handskada.

Arizona Coyotes har lite nya skadebekymmer, efter att den situationen sett lite bättre ut på sistone. Förutom Niklas Hjalmarsson, som varit borta länge och väntas tillbaka först i januari, är dessutom Brad Richardson och Zac Rinaldo osäkra till spel just här.

Vi tar för givet att Colorado Avalanche kör vidare på samma spår som i senaste mötet och kör över Arizona Coyotes även på hemmaplan. Det raka spelet synas till 2,01 gånger krämen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Colorado Avalanche vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,01 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, torsdag 28/12
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: