Speltips inför Colorado Avalanche – Boston Bruins 12/10: Motreaktion att vänta

Simon Pålsson Publicerat: 11 October 2017

Ett skakigt möte i Boston senast hoppas Bruins på revansch när laget gästar Colorado Avalanche natten till torsdag svensk tid. Vi fokuserar på målmarknaden.

För bara två dagar sedan spelade Colorado Avalanche och Boston Bruins mot varandra i NHL, då i Boston. Gästande Avalanche tog kommandot direkt och vann matchen med komfortabla 4-0, varpå Bruins nu åker till Colorado för att hämta revansch.

Visst, resultatet lär vara en indikation på ungefär var lagen står i förhållande till varandra just nu, men i våra ögon är 4-0 lite väl stora siffror. Därtill vet vi sedan gammalt att den typen av resultat, speciellt i back-to-back-möten, ofta leder fram till en motreaktion.

Bruins har inte minst sin heder att spela för här. I det som är lagets första bortamatch för säsongen gäller det att åter gå tillbaka till grunderna – det vill säga att täppa till bakåt.

Avalanche är säkert nöjda med sin säsongsinledning, där laget har två vinster och en förlust. Det får anses godkänt, speciellt med tanke på att de har inlett med tre raka bortamatcher. Nu vänder de för första gången hem till Colorado.

Spel på målmarknaden

A.J. Greer, Sergio Boikov och Nikita Zadarov tros missa matchen för Avalanche här. Det är avbräck som laget bör kunna hantera utan större problem.

Det ser lite värre ut för Bruins, som saknar tre offensiva pjäser som kan bli jobbigare att klara sig utan. Patrice Bergeron, David Backes och Noel Acciari rapporteras alla missa matchen av olika anledningar. Det är trots allt klart tyngre avbräck, inte minst offensivt som sagt.

Det finns inte mycket som talar för någon form av målexplosion, egentligen inte från något av lagen. Bruins kommer att försöka täta till efter förlusten senast och det lär prägla matchen.

Under 5,5 mål spelas till 1,80 gånger insatsen hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Upp till 1 000 kr bonus som ny kund!
Regler & villkor gäller hos Bet365 för bonusen.

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (Upp till 1 000 kr bonus)
Regler & villkor gäller hos Bet365 för bonusen.
Spelstopp:  03:30, torsdag 12/10
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: