8 februari 2019 washington capitals speltips colorado avalanhce speltips nhl

Speltips inför Colorado Avalanche – Washington Capitals 30/3: Klasskillnad råder

Ligans klart sämsta lag mot ligans kanske allra bästa lag – det kan väl bara sluta på ett sätt? Vårt speltips betalar hur som helst 1,88 gånger pengarna inför NHL-matchen mellan Colorado Avalanche och Washington Capitals.

63 poäng.

Med en match mindre spelad är det så många poäng som Washington Capitals, just nu serieledare i den totala NHL-tabellen, har till godo på totaljumbon Colorado Avalanche.

63 poäng är smått otroligt, inte minst med tanke på att en vinst inte ger än två poäng i NHL. Det här bottnar egentligen i två saker. Dels är Capitals ett väldigt starkt lag, speciellt i den offensiva delen av spelet. Det stjärnspäckade laget har alla förutsättningar att gå långt den här säsongen.

Faktum är att den här uppsättningen av Capitals faktiskt känns mer spännande än på länge. Nu har inte den där riktiga gnistan infunnit sig den sista månaden, men nu när det börjar dra ihop sig för slutspel tror vi att laget så sakteliga kommer att steppa upp igen. Det gäller att vässa formen inför vad som komma skall.

Hemmalaget har ingenting att sätta emot

Med 43 inspelade poäng på 75 matcher kan vi egentligen låta statistiken och tabellen tala sitt tydliga språk. Colorado Avalanche är inte på något sätt tillräckligt bra för att kunna hävda sig i den här ligan i nuläget. Det är skrämmande 20 poäng upp till närmaste lag i tabellen – Arizona Coyotes.

Att försöka sätta ord på den klasskillnad som finns mellan de här båda lagen – Capitals och Avalanche – är egentligen ingen mening. Medan Capitals bidrar med offensiv tyngd och en självklarhet i spelet med puck har Avalanche ingenting att komma med, varken i den defensiva eller offensiva aspekten av spelet. 253 insläppta mål är klart sämst i ligan. 147 gjorda mål är ett facit så dåligt att inget lag ens är nära.

På sina nio senaste matcher har Avalanche en seger. Den kom hemma mot ett svagt Detroit Red Wings. Nu blir det andra bullar, även fall Capitals slarvat lite på bortaplan den sista månaden. Med fem vinster på sina sex senaste matcher är formen dock tillräckligt god för att göra processen kort här.

Det finns ingen anledning att krångla till det. Capitals ska vinna enkelt. Just nu ger det raka spelet på gästerna 1,88 gånger pengarna hos Nordicbet. Det lär sjunka med tiden, så rygga så fort ni kan om ni har samma fina känsla som vi har.

Semyon Varlamov och Nikita Zadorov är som bekant borta resten av säsongen i hemmalaget, medan gästerna inte har några som helst avbräck att ta i beaktande inför den här matchen. Det om någonting är lovande inför slutspelet. Nu gäller det bara att hitta toppformen också.

  Rygga spelet hos Nordicbet – Få 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals (ordinarie tid)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Nordicbet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  04:00, torsdag 30/3
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 24%
X: 23%
2: 53%