Speltips inför Columbus Blue Jackets – New York Rangers 14/10: Två sargade lag

Simon Pålsson Publicerat: 12 October 2017

Säsongsinledningen har verkligen inte varit den bästa för New York Rangers. Laget åker till Columbus för ett bortamöte med Blue Jackets där pressen helt klart ligger på gästerna.

New York Rangers fortsätter att snubbla i säsongsinledningen och letar nu efter formen i bortamötet med Columbus Blue Jackets, som spelas natten till lördag svensk tid.

Fyra matcher in i säsongen står laget fortsatt på en enda seger, hemma mot formsvaga Montreal Canadiens. Det som oroar är balansen i laget, där det uppenbarligen finns problem med det offensiva försvarsspelet. När New York Rangers har varit som bäst de senaste säsongerna har det handlat om ett snabbt, intensivt och högt pressande spel. Den delen lyser med sin frånvaro nu.

Columbus Blue Jackets har än så länge bara spelat tre matcher och även för deras del ser det lite tunt ut framåt. Tre gjorda mål på de två senaste matcherna vittnar om en nedåtgående trend för lagets målskytte.

Spel på målmarknaden

Inför den här matchen kommer Columbus Blue Jackets med full matchtrupp. Det finns helt enkelt inga skador eller avstängningar som påverkar laguttagningen för hemmalagets del.

För gästande New York Rangers är det fortsatt bara Jesper Fast som väntas missa den här matchen. Han må vara tillbaka i träning, men hans comeback låter vänta på sig. Den svenska forwarden har gjort en höftoperation tidigare i sommar och har därmed missat hela säsongsinledningen. Känslan är att offensiven har blivit lite lidande av det.

Förra säsongen var Colombus Blue Jackets ett lag som i stort sett bar med sig en målgaranti. Riktigt så är inte fallet nu. Med tanke på att New York Rangers befinner sig i en situation där de plötsligt inte har råd med fler förluster tror vi att de återgår till sina grunder – en mer tät och defensiv approach. Det lär påverka matchbilden.

Under 5,5 mål spelas till 1,88 gånger degen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, lördag 14/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: