20 februari 2020 Club Brugge Manchester United Speltips

Speltips inför CSKA Moskva – Manchester United 27/9: Försiktig approach

Blickarna riktas mot den ryska huvudstaden på onsdagskvällen. Där ska två lag med tre poäng vardera så här långt göra upp i en tuff drabbning. CSKA Moskva välkomnar nämligen Manchester United.

Grupp A i Champions League kliver åter in i handlingarna på onsdagskvällen. I den ryska huvudstaden får vi se två lag som vann premiäromgången göra upp om tre nya poäng, nämligen CSKA Moskva och Manchester United.

Det här är en match som vi har sett ett par gånger förr i dessa sammanhang, bland annat 2015. Då slutade matchen i Ryssland 1-1, medan Manchester United gick segrande ur striden på hemmaplan, 1-0.

I år har båda lagen visat prov på ganska fin defensiv på sina respektive fronter. CSKA Moskva kommer till exempel till matchen med tre hållna nollor på sina fem senaste matcher, samt totalt två insläppta på över 450 minuter spelad fotboll. Däri ligger bland annat 2-1-vinsten borta mot Benfica i premiäromgången.

Manchester United går som tåget och radar upp vinster samt hållna nollor i både liga- och cupspel. Det här blir dock säsongens första riktigt obekväma resa och som så många gånger förr tror vi att den här matchen framkallar en speciell approach hos José Mourinho. Här gäller det att slösa så lite energi som möjligt med maximal utdelning som följd.

Spel på målmarknaden

Sånär som på Mario Fernandes finns det inga avbräck i detta CSKA Moskva, som därmed kommer med ett starkt manskap till matchen. Det lär behövas för att kunna streta emot. Hemma i Ryssland är laget dock starka och här borde de ha ganska goda möjligheter att streta emot bra. Det är en aktie som ökar i värde av skadeläget i Manchester United.

Det kryllar nämligen av skador hos gästerna inför den här matchen. Det ska väl i för sig gå att hantera med tanke på den enormt breda trupp som José Mourinho har att laborera med. Det hårda matchandet har redan fått honom att tydligt rotera beroende på vilken turnering det är som spelas. Senast i Champions League lät han till exempel bänknötaren Victor Nilsson Lindelöf starta. Det är oklart om så blir fallet den här gången, men klart är i alla fall att mittbackskonkurrenterna Marcos Rojo och Phil Jones inte kommer till spel.

Antonio Valencia och Michael Carrick är inte heller tillgängliga, medan Marouane Fellaini dragit på sig en jobbig fotledsskada som håller honom borta. Sedan tidigare är Zlatan Ibrahimovico och Paul Pogba som bekant indisponibla. Trots skadan i helgen väntas Nemanja Matic spela på mitten, varpå Manchester United kan formera en start startelva sina många avbräck till trots.

Båda lagen är förmodligen relativt nöjda med att inte förlora och vi kan inte se hur något av lagen tar några större risker med några spelare eller ett galet offensivt spel. Därtill har båda visat prov på en fin defensiv organisation under säsongsstarten.

Under 2,5 mål spelas till 1,80 gånger degen hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 27/9
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 16%
X: 25%
2: 60%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 56%