9 augusti 2018 Felix Auger Aliassime Daniil Medvedev speltips Rogers Cup

Speltips inför Daniil Medvedev – Reilly Opelka 1/8: Skynda fynda!

Daniil Medvedev är tillbaka när det nu är dags för ATP Washington. Ryssen är i våra ögon enormt solklar favorit inför matchen mot Reilly Opelka i den första omgången.

ATP Washington smyger igång den här veckan och först ut är bland annat mötet mellan ryssen Daniil Medvedev och hemmaspelaren Reilly Opelka. Här tycker vi att Unibet har hamnat helt snett i sin bedömning inför matchen.

Daniil Medvedev är nämligen ett av sommarens stora utropstecken, fast då på europeisk mark. Där har han skördat stora framgångar under juni och juli månad, med segrar mot spelare som Stan Wawrinka och Stan Querrey.

Det är också så att ryssen trivs allra bäst – åtminstone sett till statistiken – på hardcourt. Det borde med andra ord vara till hans fördel att kliva in i ATP Washington. När formen dessutom är så pass god som den har varit i sommar tycker vi att Daniil Medvedev blir en liten outsider i hela den här turneringen.

Det ska sägas att Daniil Medvedev vilat sedan uttåget i Wimbledon. Om det bidrar till en viss tröghet eller om han snarare är utvilad är svårt att bedöma, men klart är åtminstone att han kommer mycket motiverad till den här turneringen.

Reilly Opelka är inte alls på samma nivå

För motståndet i den första omgången står alltså amerikanen Reilly Opelka. Det här är en spelare som ligger på en helt annan nivå än Daniil Medvedev. I nuläget är 19-åringen rankad runt 130 i världen. Det ska sägas att han spås en lysande framtid, men än har han inte tyngden att verkligen hävda sig på ATP-touren.

Inför den här matchen har Reilly Opelka fem raka förluster. Han har inte vunnit en match sedan mitten av juni månad, då mot den mycket svaga Michael Mmoh på Challenger-touren. Senast vi såg Reilly Opelka vinna på ATP-touren var i kvalet till Franska Öppna i mitten av maj månad. Det säger en hel del.

Vi kan inte tänka oss någonting annat än att Daniil Medvedev vinner här. Hos Unibet spelar vi det fullkomligt helgalna oddset 2,43 gånger pengarna på att ryssen vinner i raka set. Tack och bock!

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Daniil Medvedev 2-0
Odds:  2,43 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 16:00, tisdag 1/8

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Daniil Medvedev: 66%
Reilly Opelka: 38%
Över 2,5 set: 40%
Under 2,5 set: 61%