3 juli 2017 Medvedev Stan Wawrinka speltips Wimbledon

Speltips inför Daniil Medvedev – Stan Wawrinka 3/7: Trög start att vänta

Med ynka en gräsmatch innanför västen är det inte helt säkert var Stan Wawrinka står inför Wimbledon. Det här kan den formtoppade ryssen Daniil Medvedev möjligen utnyttja direkt.

Wimbledon är äntligen här och i den första omgången får vi bland annat se mötet mellan Daniil Medvedev och Stan Wawrinka. Det finns såklart en tydlig favorit inför den här matchen, men vår känsla är att ryssen kan streta emot ganska bra.

Faktum är att Daniil Medvedev sett väldigt formstark ut på gräset de senaste veckorna. Alldeles uppenbart är det här ett underlag som passar honom väl. Därtill ser han ut att vara i bra fysiskt slag.

21-åringen har besegrat spelare som Thanasi Kokkinakis, Steve Johnson och Sam Querrey de senaste veckorna. Därtill har han gjort det bra mot tunga spelare som Novak Djokovic, Grigor Dimitrov och Ivo Karlovic. Alldeles uppenbart är det här en stor tennistalang, som troligen lär ta ytterligare kliv de kommande säsongerna.

Den fina formen tar han med sig in till Wimbledon och lär ta sig an Stan Wawrinka helt utan rädsla. Här har han egentligen ingenting att förlora.

Schweizaren kan vara trögstartad

Daniil Medvedev har spelat tre turneringar på gräs redan, medan Stan Wawrinka så här långt bara spelat en enda gräsmatch under 2017. Visst, förberedelserna inför Wimbledon har såklart bedrivits på gräs, men att bara ha en match innanför västen gör att vi tror att han kan vara lite trögstartad här.

Det har vi sett tidigare år också, då Stan Wawrinka tappat set mot betydligt sämre motståndare på grund av att han inte varit helt påkopplad. Gräs är inte heller schweizarens favoritunderlag, varpå Daniil Medvedev har än bättre möjligheter att faktiskt störa honom här.

Till slut lär schweizaren lösa det här, men den här matchen går troligen till minst fyra set. Ett eller två lär dessutom bli någorlunda långa, varpå ett överspel ligger nära till hands.

Över 39,5 game spelas till 1,89 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 39,5 game
Odds:  1,89 (Jämför alla odds)
Bolag:  888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:45, måndag 3/7
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Daniil Medvedev: 27%
Stan Wawrinka: 74%
Över 39,5 game: 53%
Under 39,5 game: 53%