20 juli 2018 Henri Laaksonen Simone Bolelli speltips ATP Båstad

Speltips inför David Ferrer – Henri Laaksonen 21/7: Allt på spanjoren

Det borde vara klasskillnad när David Ferrer – som har sett ganska stark ut på gruset i Båstad – tar sig an finnen Henri Laaksonen i tredje omgången. Det öppnar för ett handikappspel.

Swedish Open är framme vid sin tredje omgång och här väntar bland annat mötet mellan David Ferrer och finnen Henri Laaksonen. På förhand känns det som att vi har en solklar favorit att rikta in oss på här.

David Ferrer har i för sig inte haft någon vidare säsong och har vissa problem med fysiken för närvarande. Å andra sidan finns det fortfarande en stor kapacitet i spanjoren, som i sina bästa stunder egentligen kan störa vilken spelare som helst på touren. Då ska matchen allra helst spelas på grus, som är hans klart bästa underlag.

Det har under de två första omgångarna i Båstad märkts att David Ferrer ligger på en högre nivå än många andra. Svårspelade Dustin Brown passerades i två raka set i andra omgången. Dessförinnan slog David Ferrer också Federico Delbonis, en svårspelad grusspelare med goda minnen från just Båstad. Med andra ord känns spanjoren pigg för tillfället. Han får gälla som en av favoriterna till att ta hem hela turneringen i det här läget.

Finnen bör inte räcka till

Henri Laaksonen å sin sida har haft en mycket enkel resa så här långt. Svenskhoppet Mikael Ymer blev en relativt enkel nöt att knäcka i öppningsmatchen. Därefter kunde finnen också slå Pablo Cuevas – en spelare som helt tappat i form sista månaderna – med klara 2-0.

Nu väntar dock en utmaning på en helt annan nivå. Även fall David Ferrer inte på något sätt är nära sina gamla höjder är det en spelare vars repotoar ligger på en helt annan nivå. Det bör märkas.

2-0 till 1,59 gånger pengarna ska bara sitta. Vi spetsar dock till vårt spel ytterligare och litar på att spanjoren löser ett tidigt break i varje set – minst. Därför spelar vi David Ferrer -4,5 game till anmärkningsvärt höga 1,90 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos WilliamHill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  David Ferrer -4,5 game
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, fredag 21/7
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

David Ferrer: 82%
Henri Laaksonen: 19%
Över 2,5 set: 33%
Under 2,5 set: 72%