8 september 2017 Venus Williams Sloane Stephens speltips US Open

Speltips inför Denis Shapovalov – Pablo Carreno-Busta 3/9: Riktig värdemätare

Formen är fantastisk på det unga stjärnskottet Denis Shapovalov från Kanada. Nu står 18-åringen inför ytterligare en värdemätare när spanjoren Pablo Carreno-Busta väntar i fjärde omgången.

Den fjärde omgången blir den sista i veckans US Open och här får vi bland annat se stjärnskottet Denis Shapovalov fortsätta sin fantastiska resa. Kanadensaren har tagit sig hela vägen till fjärde omgången efter att ha spelat fantastiskt under vecka ett.

På sin resa fram har 18-åringen slagit ut tunga spelare som Jo-Wilfried Tsonga, Daniil Medvedev och Kyle Edmund (visserligen efter wo, men i ledning). Det är ett imponerande facit. Det finns hur mycket kvalité som helst i den unga kanadensaren och frågan är när dippen kommer? Att han skulle orka fortsätta så här över två veckor känns osannolikt.

I den fjärde omgången väntar dock spanjoren Pablo Carreno-Busta, som i för sig har varit stark så här långt, men som inte hör hemma på hardcourt egentligen. Spanjoren har gått blankt i mötena med Evan King, Cameron Norrie och Nicolas Mahut. Det är onekligen inga orimliga motståndare. Pablo Carreno-Busta har snarare gjort vad som förväntats av honom, varken mer eller mindre.

Vi tror på ungdomen här

Inför matchen har spelbolagen skrivit upp Denis Shapovalov som favorit. Vem hade kunnat ana att han skulle kliva in i fjärde omgången som favorit inför turneringen? Förmodligen inte många.

Hur som helst är det klokt att tro på Denis Shapovalov här. Formen har varit strålande och självförtroendet är utan tvekan på topp. US Open är en turnering som kanadensaren alldeles uppenbart trivs i. Att det ska bli enkelt mot Pablo Carreno-Busta känns dock osannolikt. Spanjoren är en tuff nöt att knäcka och kämpar alltid hela vägen in.

Här tror vi att det blir tätt och jämnt. Favoritskapet hos kanadensaren känns rimligt, men vi vågar inte ge oss in på den marknaden då ett ras kan komma när som helst. Det är osannolikt att Denis Shapovalov orkar hela vägen in i mål i den här turneringen.

Snarare tror vi som sagt på en lång match mellan två duktiga spelare. Båda står inför det som säkert blir deras tuffaste match så här långt i turneringen. Med tre matcher i både ben och huvud kommer det ställas andra krav nu.

Över 38,5 game spelas till 1,81 gånger degen hos Unibet.

 

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 38,5 game
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 17:00, söndag 3/9
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 54%
2: 44%
Över 3,5 set: 65%
Under 3,5 set: 36%