12 september 2017 Denver Broncos Los Angeles Chargers speltips NFL

Speltips inför Denver Broncos – Los Angeles Chargers 12/9: Vinnare hittas

Vi tror oss ha hittat en vinnare när Denver Broncos tar sig an Los Angeles Chargers på hemmaplan i NFL:s premiäromgång. Spelet ger fina 1,70 gånger din insats.

Då fortsätter premiäromgången på andra sidan Atlanten, när Denver Broncos får besök av Los Angeles Chargers i NFL.

Här får vi se två lag som nog kan få svårt att ta sig till slutspel den här säsongen. Los Angeles Chargers har varit fast förankrade på den nedre halvan i flera säsonger och besitter just nu inte riktigt det spelarmaterial som krävs för att blanda sig i slutspelsstriden – tror vi.

Försäsongen vittnar om att det fortfarande finns en hel del bitar som inte har funnit sin plats i pusslet. Tre förluster på lagets fyra försäsongsmatcher är inget vidare facit, speciellt inte då vinsten kom mot svaga Los Angeles Rams. Mot Seattle Seahawks förlorade man till exempel med över 30 poäng.

Denver Broncos borta är traditionellt sett en väldigt svår match och även fall det inte finns samma spets i Broncos längre är det ingen rolig historia att inleda säsongen med.

Kan Trevor Siemian blomma nu?

Säsongerna fram till förra säsongen fick vi se Denver Broncos närmast prenumera på en slutspelsplats, med Super Bowl-vinsten 2015 som crescendo. Laget vann dessutom sin konferens både 2013 och 2015. Glöm inte heller att laget gick till slutspel varje säsong mellan 2011-2015.

Efter det har det inte sett fullt så starkt ut, mycket beroende på att Peyton Manning lagt skorna på hyllan. Trevor Siemian är den spelare som försökt axla legendarens roll i laget, men så har inte riktigt blivit fallet. Nu kliver quarterbacken in i sin andra säsong som förstaalternativ och här krävs en uppryckning.

Spelarmaterialet är inte fullt så starkt som tidigare, men känslan är att det ligger och pyr lite kring Denver Broncos. Får man bitarna att falla på plats finns det mycket rutin kring laget och hela organisationen som kan hjälpa till en fin placering i grundserien.

På hemmaplan är laget därtill erkänt starka, varpå de får gälla som favoriter i premiären. Åtminstone i våra ögon.

Denver Broncos vinner (inklusive förlängning) spelas till 1,70 hos Betway.

 

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Denver Broncos vinner (inklusive förlängning)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:20, tisdag 12/9
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 57%
X: 10%
2: 41%
Över 43 poäng: 51%
Under 43 poäng: 51%