Speltips inför Deportivo La Coruna – Real Madrid 20/8: Tydlig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 20 August 2017

Allt – och då menar vi verkligen allt – talar för att Real Madrid inleder den spanska ligasäsongen med en trepoängare. Deportivo La Coruna bör inte ha mycket att sätta emot.

Så sent som 22:15 på söndagskvällen är det dags för Deportivo La Coruna och Real Madrid att göra sina respektive premiärer i La Liga. Här finns det ingen anledning att hymla med det uppenbara – favoritskapet ligger i händerna på gästerna.

Real Madrid kommer till matchen efter ett dubbelmöte med Barcelona som sände otroligt tydliga signaler. Just nu känns det som att huvudstadsklubben är minst ett steg före sina katalanska rivaler och därmed är det också Real Madrid som gäller som solklara favoriter till att knipa ligatiteln – åtminstone i våra ögon.

Det gör också – såklart – att Real Madrid kliver in i premiären mot Deportivo La Coruna med ett tydligt favoritskap. Att ha totalt tre tävlingsmatcher innanför västen – laget vann dessutom mot Manchester United i UEFA-tävlingarnas variant på en supercup – ger Real Madrid en konkurrensfördel när det kommer till matchtempo. Därtill är Real Madrid ett på alla sätt bättre fotbollslag än dagens motståndare Deportivo La Coruna.

En svårtolkad försäsong

Hemmalaget har spelat tiotalet försäsongsmatcher under sommaren och har i ärlighetens namn gjort det ganska bra resultatmässigt. Laget har radat upp vinster, men det är svårt att tolka in för mycket här. Dels har det varit matcher mot klart svagare motstånd. Därtill är det alltid skillnad när det är skarpt läge.

Att dessutom ställas mot världens bästa fotbollslag i en premiär – ett lag som dessutom är uppe i varv – är allt annat än en behaglig start på säsongen.

I hemmalaget är Carles Gil skadad och Emre Colak avstängd. Federico Valverede kommer inte heller till spel. Det är avbräck som laget visserligen kan hantera, men det är samtidigt helt fel läge att inte kunna laborera med samtliga spelare.

För gästernas del är Jesus Vallejo indisponibel till följd av skada, medan Cristiano Ronaldo är avstängd efter sin knuff på domaren i den spanska supercupfinalen mot Barcelona. Det är självklart ett stort avbräck för Real Madrid, men det vore dumt att klaga på ersättarna.

Det här borde bli en enkel vinst för gästerna.

Real Madrid -1,5 ger 1,91 gånger pengarna hos Bethard. Det är i våra ögon högt. Det spelas.

 

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Real Madrid -1,5
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  22:15, söndag 20/8
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: