12 februari 2019 capitals kings speltips nhl stanley cup

Speltips inför Detroit Red Wings – Washington Capitals 21/10: Felaktig favorit

Detroit Red Wings hoppas studsa tillbaka till vinnarspåret när formsvaga Washington Capitals gästar natten till lördag svensk tid. Här hittar vi ett spel till närmare dubbla degen.

Detroit Red Wings har sett starka ut under NHL-inledningen. Nu väntar Washington Capitals på hemmaplan och frågan är om inte hemmalaget har en relativt god chans att skrälla här. Spelbolagen har pekat ut gästerna som väldigt klara favoriter, vilket kan kännas aningen missvisande.

Vad som har imponerat med Detroit Red Wings säsongsinledning är deras målskytte. Laget har gjort minst två mål i samtliga matcher och brukar nästintill alltid duka upp till målrika tillställningar.

Washington Capitals började säsongen med två raka segrar, men har därefter förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Det är någonting som inte riktigt stämmer i organisationen, det är glasklart. Det skaver ordentligt, inte minst i defensiven. Laget har släppt in 19 mål på de fem senaste matcherna. Det säger en del.

Samtidigt finns det en hel del offensiv kvalité kvar i det här laget, det bör sägas. Men att spelbolagen målar upp gästerna till favoriter här känns aningen fegt med tanke på den risiga formen laget har just nu.

Målspel hämtas

En anledning till att Detroit Red Wings haft en så pass stark inledning på den här säsongen är att laget kunnat spela med i stort sett samma laguppställning i match efter match. Inte heller inför den här matchen finns det några avbräck att ta i beaktande, sånär som på Danny DeKeyser. Det är såklart en stor fördel att få kontunitet på den fronten.

Riktigt så ljust ser det inte ut för Washington Capitals, som saknar centrarna Lars Eller och Tyler Graovac till det här mötet. Matt Niskanen kommer inte heller kunna spela på ett tag. Å andra sidan sitter Capitals fortsatt på ett tungt lag spelare för spelare.

Känslan är att vi står inför en målrik tillställning här. Båda lagen är erkänt målglada – åt båda håll.

Över 5,5 mål spelas till 1,95 gånger insatsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr gratisspel)
Spelstopp:  01:30, lördag 21/10
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 24%
2: 47%
Över 5,5 mål: 51%
Under 5,5 mål: 53%