Speltips inför Djurgården – Elfsborg 16/4: Dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 13 April 2017

Vi satsar på att dubbla insatsen inför söndagens allsvenska match på Tele2 Arena, där Djurgården väntar för Elfsborg. Frågan vi ställer oss; var hamnar poängen?

Gästerna från Borås kommer från blytung hemmaförlust mot AIK, 1-2, och risken är att den blir en moralsänkare, snarare än någonting som höjer revanschlustan. Det var ändå en match där de hade stor tro på det hela, inte minst efter den fantastiska 5-1-vinsten när Kalmar besöktes i premiären samt att man haft det oerhört lätt mot solnaiterna på hemmaplan.

Därför är det svårt att veta vartåt det barkar för Elfsborgs del. Blir intressant att titta närmare på dem de närmsta veckorna.

Premiären på Tele2 Arena betydde luften ur för Djurgården, som i och med värvningarna av bland andra Jonas Olsson och Kim Källström höjts upp som en titelkandidat. Mycket hype runt klubben. Sirius stod för motståndet och efter två snabba insläppta mål i andra halvlek, skrevs förlustsiffrorna 0-2. Bortamatchen mot Häcken, vilken slutade 0-0, senast var ett stort kliv framåt.

Tino Kadewere saknas för DIF. Tuff situation som det sett ut, med ett avtrubbat anfallsspel. Oklart hur man formerar det där uppe.

Nu kommer första vinsten

Får känsla för stockholmarna här. Finns visst värde inbakat i spelen till deras favör.

Anfallsspelet har varit avtrubbat för DIF, men det fanns fortfarande en hel del positiva tendenser borta mot Häcken, som är en stor titelkandidat. Oavgjort var ett mer än köpbart resultat på förhand. Sista tredjedelen är det enda frågetecknet.

Känslan; när det väl lossnar, kan det verkligen lossna. Då kommer väl Elfsborg som en perfejt tajmad motståndare? Deras försvarslinje är oerhört tunn, men offensivt finns det massvis av krut.

Elfsborg vann förvisso med 5-1 – på bortaplan! – i premiären, men mötte ett Kalmar som bjöd på mer eller mindre allt. Veckans fajt mot AIK var inte alls speciellt välutförd och förlusten rättvis. Och då var det på Borås Arena, där IFE brukar vara så solida. Tror de får det svårt att hitta tillbaka.

Djurgården -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – synas till dubbelt betalt hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Djurgården -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 16/4
TV:  cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: