Speltips inför Djurgården – Färjestad 3/11: Lite mer återhållsamt

Simon Pålsson Publicerat: 2 November 2017

Djurgårdens IF och Färjestad BK gör upp i ett av två SHL-möten på fredagskvällen. Här finns det all anledning att vänta sig en lite mer återhållsam historia än förra gången lagen möttes.

Två SHL-matcher står på schemat den här fredagskvällen. Naturligtvis ser vi till att djupdyka i båda. I huvudstaden får vi se Djurgården ta sig an Färjestad, som tappat lite efter den starka säsongsinledningen.

Det här blir andra gången den här säsongen som lagen gör upp i Stockholm. Förra gången tog gästerna en tung bortaseger, 2-4, men frågan är om det blir lika fartfyllt den här gången?

En drös matcher in i säsongen har spelet satt sig något och Färjestads intensiva inledning har som sagt mattats av. Det gör också att vi inte längre ser lika många mål i deras matcher. Tre förluster på de sex senaste vittnar om en tydlig dipp i form. Då är ändå två av vinstmatcherna mot formsvaga Brynäs, så det finns all anledning att ta det lite försiktigt med spel på Färjestad just nu.

Målspel i fokus

Djurgården å sin sida har en tydlig tendens att spela ganska återhållsamma matcher. Fyra raka matcher har slutat med max tre mål och ser vi på mötena med de stora lagen blir det ofta lite målsnålare.

Känslan är att vi står inför en mer försiktig match än förra gången lagen drabbade samman. Matchbilden lär inte minst präglas av att formen inte är fullt så bra hos Färjestad längre.

Spelbolagen verkar dock väldigt övertygade om att vi får se en hel del mål här, vilket öppnar för ett trevligt underspel.

Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,77 gånger degen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,77 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 3/11
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: