Speltips inför Djurgården – IFK Göteborg 15/5: Riktigt bra betalt

Spelbloggare Publicerat: 14 May 2017

Vi tar oss till Stockholm och Tele2 Arena, där det vankas rivalmöte mellan Djurgården och IFK Göteborg. Marknaderna har scannats av och ett mycket lockande odds hittats.

Seriens mest omsnackade och kanske upphypade lag just nu är – Djurgården. Laget har, efter en urusel premiär, steppat upp rejält; stjärnorna glänser och resultaten har varit fina. Vad sägs om 4-0-segern borta på Behrn Arena över Örebro – utan varken Kim Källström eller Jonas Olsson – senast?

Det är dock, som det brukar, tätt i Allsvenskan och det krävs en trea för att haka på toppracet. Vid händelse av en sådan tas andraplatsen över på nytt och om inte, då kan Malmö FF rycka ifrån ytterligare – beroende på resultatet i deras söndagsmatch mot Östersund, vilken spelas efter det här speltipset är skrivet och publicerat.

Mindre framträdande möjligen, men Blåvitt är en pinne bakom kvällens motståndare. Till det bör dock nämnas att schemat inte varit det tuffaste. För cirka en vecka sedan krossades ett totalt iskallt Kalmar FF med tre mål mot noll på Gamla Ullevi – något som följde upp en 0-4-torsk i derbyt mot Häcken. Innan dess? Tre raka 1-1-matcher. Upp och ner…

DIF har haft vissa skadebekymmer, men ser ut att få tillbaka Jakob Une Larsson samt Jonas Olsson i spel. Ser ljust ut. Få problem i Blåvitt också. Fina förutsättningar för högklassig fotboll!

Stor fördel för Djurgården

Det är turbulens i Blåvitt och det är med all rätt som de kritiseras, med tanke på vilken fotboll som levererats. Troligtvis kommer de ställas inför stora problem mot ett formstarkt DIF.

En 4-0-vinst borta över Örebro, det är tokimponerande. Veckan innan spelade Djurgården förvisso ”bara” oavgjort, 3-3, hemma mot Norrköping, men det var i en match där motståndarna smällde in tre drömbaljor och på de fanns inte mycket att sätta emot.

Nu verkar det som att Jonas Olsson kan spela – och det stärker defensiven enormt. Kim Källström är också tillbaka på innermittfältet, efter sin avstängning senast. Grundbultarna i laget.

Av Blåvitts 3-0-vinst över Kalmar bör inte alldeles för stora växlar dras, även om det är ett imponerande resultat, då smålänningarna varit rentav urusla i seriestarten. 0-4-förlusten mot Häcken snackas det fortfarande om – utifrån. Svårt att släppa? Blir fokus fel?

Förra årets identiska möte vann stockholmarna med 3-1. Ger dem stor chans att vinna på nytt, men har också respekt för att Blåvitt brukar vara svårspelade och även kryssat en del i seriestarten.

Djurgården -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – synas till 1,85x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Djurgården -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 15/5
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: