Speltips inför Djurgården – Örebro 30/11: Rakt spel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 29 November 2017

Vi har en ganska stark uppfattning om vilket lag som går segrande ur torsdagens strid mellan Djurgårdens IF och Örebro HK i SHL, något som öppnar för ett bra speltips.

Känslan är att det möjligen är lite för många som har lyckats undgå att nämna den fantastiska säsongsinledning som Djurgården trots allt i SHL. Under hösten och början på vintern – lite beroende på hur vi nu vill dela in årstiderna i ett evigt höstruskigt Sverige – har formen varit stark och laget har nästan smugit lite under radarn hela tiden.

Det är anmärkningsvärt, för just nu hittar vi Djurgården på plats nummer tre i tabellen och med bra häng på toppen. Suveränerna i Växjö Lakers blir svåra att nå upp till, men om Djurgården vinner sina två hängmatcher är det plötsligt 08-laget som ligger tvåa i tabellen. Anmärkningsvärt.

Med en sådan form är det självklart att laget blir favoriter hemma mot Örebro.

Stor skillnad i form

Fullt så trevlig läsning är inte säsongsinledningens resultatrad för Örebro, som efter en bra omedelbar inledning på säsongen nu har planat ut både form- och resultatmässigt. Nu ser det plötsligt inte alls bra ut.

Inför det här mötet står laget på fyra raka förluster i SHL, varav en riktig käftsmäll borta mot bottenlaget Rögle BK med hela 6-1. Det gör att vi inte har något vidare för det lag som tar sig upp till huvudstaden i jakt på poäng. Djurgården har dessutom tre raka segrar mot Örebro och trivs uppenbarligen alldeles utmärkt mot laget.

Vi gör det enkelt för oss här.

Det raka spelet på Djurgården spelas till 1,74 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Djurgårdens IF vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 30/11
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: