16 april 2019 djurgården färjestad speltips shl

Speltips inför Djurgården – Skellefteå 27/10: Galen målform

Efter den målmässiga urladdningen senast går det inte att blunda för att Skellefteå AIK befinner sig i ett fantastiskt målstim. Kan laget utnyttja det i bortamötet med Djurgårdens IF?

Här djupdyker vi i en av två SHL-matcher som spelas på fredagen. Djurgården och Skellefteå gör upp om tre viktiga poäng i i den ständigt pågående jakten att sätta en slags ton på den här säsongen. Båda lagen har nämligen inlett säsongen med höga toppar och ganska djupa dalar, vilket gör det svårt att placera lagen just nu.

I sina stunder visar både Djurgården och Skellefteå prov på ett spel som kan bli giftigt långt fram, men samtidigt kan Djurgården falla ihop och förlora mot exempelvis Karlskrona. På det hela taget får 08-laget vara nöjda med sin säsongsinledning.

Det faktum att laget ligger på tredjeplatsen efter tolv spelade omgångar är såklart högt över förväntan och om vi enbart fokuserar på det positiva råder det ingen tvekan om att Djurgården är ett starkt lag. Med tre förluster på de fem senaste finns det vissa frågetecken om formen – inte minst defensivt – men å andra sidan har laget visat sig starka på hemmaplan under säsongsinledningen.

Revansch att utkräva

Det här blir andra gången den här säsongen som lagen drabbar samman. Förra mötet spelades faktiskt också i huvudstaden, där hemmalaget var starkast och kunde vinna med 4-2. Vi räknar iskallt med att gästerna åker till den här matchen med det föregående mötet färskt i minnet, som en slags extra tändvätska.

Skellefteå är också inne i ett fint stim efter vinsten hemma mot Mora senast. Där och då vann Skellefteå med fullkomligt helgalna 10-4 efter en märklig historia. Det gör att laget nu har fem vinster på sina sju senaste och hakar på i toppskiktet. Det faktum att laget gjort totalt 31 mål i dessa fem segermatcher är också värt att nämna.

Vi ser framför oss ytterligare en ganska öppen och fartfylld historia, med ett bortalag som vågar gå för segern. Det kan mycket väl bli en riktig målexplosion, men med tanke på att Skellefteå befinner sig i ett sådant oerhört målstim litar vi främst på gästerna här.

Skellefteå AIK över 2,5 mål (inklusive övertid) spelas till 2,05 gånger insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Skellefteå AIK över 2,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 27/10
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 24%
2: 38%
Över 4,5 mål: 57%
Under 4,5 mål: 47%