23 september 2017 Djurgården Hammarby

Speltips inför Djurgårdens IF – IFK Norrköping 1/5: Fokus på hörnmarknaden

Det blir ett hörnspel från den allsvenska matchen mellan Djurgårdens IF och IFK Norrköping, som går av stapeln klockan 17:30 på måndagskvällen. Matchen spelas såklart på Tele2 Arena.

Tele2 Arena står som värd för en mycket intressant allsvensk match under måndagskvällen. Djurgårdens IF får där besök av IFK Norrköping, som nu repat sig efter en risig inledning på säsongen. Peking har nu två raka allsvenska vinster.

Laget har dock spelat ganska de flesta matcher, även fall ojämnheten under matcherna blivit tydlig. I perioder har laget slarvat på tok för mycket, något som blivit kostsamt, exempelvis i hemmamatchen mot Sirius.

Spelövertaget syns inte minst i hörnstatistiken, där IFK Norrköping legat över fem hörnor i samtliga sina matcher så här långt, hemma som borta. Det säger ändå en del om var på planen spelet bedrivs.

Det finns en rad spelare på skadelistan i IFK Norrköping. Det ska sägas att samtliga varit indisponibla under hela säsongen. Det rör sig om Marcus Falk Olander, Henrik Castegren, Marwan Bazi, Andreas Blomqvist, Simon Skrabb och målvakten David Mitov Nilsson.

Djurgården är svårplacerade just nu

Det är inte världens enklaste sak att veta var vi har Djurgården just nu. Laget såg riktigt trubbiga ut i säsongsinledningen, men har nu fått lite mer fart på sitt offensiva spel. Värvningen av Gustav Engvall har hjälpt till mycket för att rätta till just den biten.

Efter att snöpligt ha förlorat med 3-2 borta mot Malmö FF i måndags tog Djurgården en viktig 0-1-seger borta mot Halmstads BK i torsdags. Det gör att det nu finns lite positiv energi i laget igen.

Othman El Kabir missar matchen för Djurgårdens del. Den svårfångade yttern har dragit på sig en avstängning blott tre matcher in i säsongen. Jonas Olsson är i skrivande stund oklar till spel. Tino Kadewere och Haris Radetinac missar garanterat matchen.

Det här skulle i ärlighetens namn kunna sluta lite hur som helst. IFK Norrköping har haft lite svårt på Tele2 Arena tidigare, men var favoritskapet ligger här känns inte helt givet. Vi tror dock att Peking fortsätter sin hörnproduktion.

IFK Norrköping över 4,5 hörnor spelas till 1,78 gånger pengarna hos Unibet.

 

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  IFK Norrköping över 4,5 hörnor
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:30, måndag 1/5
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 47%
X: 27%
2: 30%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%