Speltips inför Dudi Sela – Marcel Granollers 4/7: Klasskillnad va?

Simon Pålsson Publicerat: 3 July 2017

Det borde vara klasskillnad när Dudi Sela och Marcel Granollers gör upp i den första omgången i Wimbledon. Det vågar vi påstå redan så här på förhand.

Här kan vi verkligen snacka skilda världar.

På ena sidan har vi Dudi Sela. En numera 32-årig israel som trots sin ringa längd på 175 centimeter blivit en väldigt bra tennisspelare och som har fina resultat inte minst på gräs.

På andra sidan har vi Marcel Granollers, som allt annat än trivs på det här underlaget. Det här blir spanjorens allra första match på gräs den här säsongen och om vi studerar hans aktivitet tidigare år ser vi ett tydligt mönster. Han trivs uppenbarligen inte på gräs.

Det här borde bli en match där Dudi Sela tar sig vidare utan att behöva förta sig. Det finns egentligen ingenting som talar för Marcel Granollers. Spanjoren har inte vunnit en enda ATP-match sedan 24 april, så formen är inte heller mycket att förlita sig på.

Det här löser Dudi Sela enkelt

En liten känsla så här inför matchen är att Dudi Sela tar det här i raka set. Ett sådant spel skulle betala hela 2,50 gånger pengarna hos Betway. Dessvärre har vi en viss rädsla för att Marcel Granollers ska kunna serva sig till ett tiebreak på det oberäkneliga underlaget och då kan det går hur som helst.

Dudi Sela bör hur som helst greja matchen enkelt till slut och minst ett set lär sluta i defilerande stil, troligen till följd av att spanjoren drar ner på koncentrationsförmågan om matchen är körd.

Spelarna möttes så sent som i januari månad i Australian Open. Då var det hardcourt och båda spelarna trivdes. Dudi Sela vann enkelt med 3-1 och att det skulle bli svårare när det är gräs som är underlag finner vi högst osannolikt.

Dudi Sela -5,5 game spelas till 1,85 gånger pengarna hos 888sport.

För den med lite mer kräm i maskineriet rekommenderas 3-0 till 2,50 gånger pengarna hos Betway också, men där avstår vi.

 

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Dudi Sela -5,5 game
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 18:30, tisdag 4/7
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: