Speltips inför Dustin Brown – Stefan Kozlov 14/6: Äntligen gräs för Dustin Brown

Simon Pålsson Publicerat: 12 June 2017

ATP Hertogenbosch spelas som bekant på holländskt gräs. I den första omgången av turneringen får vi se Dustin Brown ta sig an den lovande amerikanen Stefan Kozlov.

Nu börjar den tid på året som är kanske allra roligast, åtminstone i tennisväg. Grässäsongen är här och det betyder att Dustin Brown, den numera 32-åriga tysken, äntligen får spela på sitt favoritunderlag.

Det är på gräs vi har sett tysken göra fantastiska resultat tidigare. Den stora tennistalangen har aldrig haft den där riktiga gnistan som krävs för att bli en spelare i den absoluta världseliten, men själva talangen har det aldrig varit fel på. Hans patenterade serve-volley-lir spel och hans ofta rent av konstnärliga sätt att slå över bollen bjuder hur som helst alltid på underhållning.

Med över 2 inspelade miljoner dollar på banken finns det väl egentligen inte mycket att anmärka på. För oss neutrala är det fantastiskt att få se Dustin Brown spela tennis, speciellt när han är på humör. I ATP Hertogenbosch, som alltså spelas på holländsk mark, väntar vi oss att få se en taggad Dustin Brown.

Spel på tysken hämtas

I det första mötet väntar amerikanen Stefan Kozlov. 19-åringen spås en fin framtid, men det här med gräs är ingenting som han har någon större erfarenhet av. Inte heller har han mycket att sätta emot om Dustin Brown väl har vaknat på rätt sida.

Det gör att vi riktar in blickarna på ett spel å tyskens vägnar här. Han värmde upp sitt grässpel på Challenger-touren förra veckan, där det blev en semifinalplats i Surbiton. Nu är det dock ett snäpp upp i dignitet på turneringen han spelar, varpå vi förväntar oss en mer koncentrerad Dustin Brown. Det är ju som bekant först i Wimbledon han brukar veckla ut vingbredden till max. Där han han bland annat slagit ut Rafael Nadal så sent som för två år sedan.

Hur som helst anser vi att Dustin Brown bör ta det här. -2,5 game spelas till 1,78 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Dustin Brown -2,5 game
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 10:00, onsdag 14/6
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: