6 mars 2018 Edmonton Oilers Arizona Coyotes speltips NHL

Speltips inför Edmonton Oilers – Anaheim Ducks 8/5: 1X2-spel hämtas

Edmonton Oilers och Anaheim Ducks spelar just nu en fullkomligt galen matchserie. Inför Game 6 har hemmalaget kniven mot strupen och måste vinna för att ta det här till en sjunde och avgörande match.

Matchserien mellan Edmonton Oilers och Anaheim Ducks har utvecklats till något ännu mer än vad vi förväntade oss på förhand. Spänningen är fantastisk och det går knappt att beräkna hur det ska det gå från match till match.

Game 5 blev en rafflande historia som avgjordes först i den andra förlängningsperioden, då Anaheim Ducks till slut drog det längsta strået och tryckte in segerpucken inför en euforisk hemmapublik. Det var lagets första seger på hemmaplan i den här matchserien, så det var sannerligen efterlängtat.

Det gör att Ducks nu har chansen att avgöra det här och ta sig vidare till den tredje rundan i NHL-slutspelet, tillika konferensfinalen. Det vore extremt starkt, med tanke på att laget låg under med 2-0 i den här matchserien efter två raka hemmaförluster direkt.

Edmonton Oilers steppar upp här

Vår känsla inför Game 6 är dock att det är Oilers tur att steppa upp. Laget hade en 3-0-ledning i den senaste matchen, men tappade den till 3-3 och sen 4-3 i förlängning. Visst, det är ett svaghetstecken att tappa en så stor ledning, men att gå upp till 3-0 på bortaplan är likväl starkt.

Connor McDavid tänker inte ge sig nu. Säsongens poängkung har mer att uträtta, det är vi övertygade om. Lagets kapten tänker leda Oilers till en vinst här och pusha den här matchserien till Game 7. Det vore det poetiskt rättvisa om den här fullkomligt galna matchserien gick hela vägen till en sjunde och helt avgörande match. Det måste också sägas.

Andrej Sekera är oklar till spel för hemmalagets del. Hos gästerna finns det hela fem spelare som troligen inte kommer spela matchen. Clayton Stoner, Patrick Eaves, Ondrej Kase, Kevin Bieksa och Simon Despres.

Därför spelar vi det raka spelet på hemmalaget till hela 2,60 gånger pengarna hos Nordicbet.

  Rygga spelet hos Nordicbet – Få 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips:  Edmonton Oilers (ordinarie tid)
Odds:  2,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Nordicbet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  01:00, måndag 8/5
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 27%
2: 37%
Över 5,5 mål: 47%
Under 5,5 mål: 58%