Speltips inför Ernests Gulbis – Novak Djokovic 8/7: Ännu en smällkaramell

Simon Pålsson Publicerat: 6 July 2017

OBS! Uppskjuten. Ernests Gulbis spelar mot den ena världsspelaren efter den andre här i Wimbledon. Nu väntar möte med Novak Djokovic i den tredje omgången. Orkar letten streta emot här också?

På torsdagen tipsade vi om en riktigt intressant match i Wimbledons andra omgång. Argentinaren Juan Martin Del Potro skulle då ta sig an Ernests Gulbis. Två forna storspelare med fantastisk högstanivå.

Precis som vi misstänkte stretade Ernests Gulbis emot bättre än vad spelbolagen hade förutsett. Letten spelade till och med så övertygande att han vann matchen i raka set. Därmed satt vårt speltips till fina 1,90 gånger pengarna.

Nu väntar nästa tuffa utmaning för 28-åringen. I den tredje omgången står ingen mindre än Novak Djokovic på andra sidan nätet. Det är visserligen inte den Novak Djokovic som tog över hela tennisvärlden för ett par år sedan, men det är likväl en väldigt tuff motståndare. Vår känsla är hur som helst att Ernests Gulbis har goda möjligheter att streta emot bra här också.

Handikappspel hämtas här

Novak Djokovic har haft svårt med motivationen på sistone, men i inledningen av Wimbledon har det inte funnits några tecken på att serben inte är där för att vinna. Två raka segrar i raka set mot enkla motståndare ska i för sig inte överanalyseras, men det finns åtminstone inga onödiga misstag att anmärka på så här långt.

Mot Ernests Gulbis lär det dock krävas betydligt mer av den forna världsettan. Här går det inte att sätta ut skorna och hoppas på en enkel vinst. Letten har visat stark form och vunnit båda sina matcher i övertygande stil, trots att alltså Juan Martin Del Potro – samma argentinare som krossade Novaks drömmar så sent som förra året – stod för motståndet senast.

Här känner vi att spelbolagen återigen har underskattat Ernests Gulbis. Visst, 28-åringen har haft problem med skador och fysiken lär inte vara på topp. Därmed kan det vara svårt med match två dagar i rad. Å andra sidan är det ännu tidigt i turneringen och det vore märkligt om han inte var mentalt på topp inför en match mot Novak Djokovic.

Ernests Gulbis +7,5 game spelas till 1,84 gånger pengarna hos 888sport. Då har letten till och med råd att göra ett svagt set.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Ernests Gulbis +7,5 game
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:   888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 12:30, lördag 8/7
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: