Speltips inför Everton – Stoke 12/8: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 12 August 2017

1×2-marknaden hamnar i fokus när Everton och Stoke City gör upp på Goodison Park. I våra ögon är hemmalaget klara favoriter till att plocka hem en trepoängare.

Det här verkligen hänt saker i Everton inför den här säsongen. Det är tydligt att klubben – som spenderat i runda slängar miljarden på spelarvärvningar i sommar – gör en satsning för att på allvar etablera sig i toppen.

Wayne Rooney, Michael Keane, Sandro Ramirez och Daby Klaassen är fyra exempel på värvningar som vi tror kan bli nyttiga under säsongen. Everton har hur som helst fått in både spets och bredd, den saken är säker.

Visst, Romelu Lukaku har lämnat och där försvann en garanti på runt 20 baljor på en säsong. Som lag beträffat känns Everton dock mer homogena och på flera sätt som ett bättre kollektiv. Det känns också som att man nu inte är fullt så beroende av att en specifik spelare ska ha en bra dag. Det bådar gott för Everton.

Nu rasar Stoke City va?

Annat är läget i Stoke, som förlorat flera tunga spelare och dessutom misslyckats med att ersätta dem inför säsongen. Det känns också som att Stoke redan förra säsongen var lite på dekis och sommarfönstret ger inga större förhoppningar om att läget skulle vara bättre det här året.

Laget har sett halvstarka ut på försäsongen, men där vill vi inte dra några större växlar. Ser vi till truppen och högstanivån känns det som att Stoke får det tufft. Kurt Zouma och Darren Fletcher – som båda väntas starta – kan säkert bidra med viss stabilitet.

I vår värld är Everton ett på i stort sett alla sätt bättre lag. På hemmaplan ska det inte vara något snack.

Everton vinna spelas till 1,80 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Everton vinner
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 12/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: