14 mars 2019 färjestad speltips shl semifinal djurgården

Speltips inför Färjestad BK – Luleå HF 19/10: Klart favoritskap

Trots olycksfallet i arbetet senast får Färjestad BK klassas som klara favoriter inför hemmamötet med Luleå HF på torsdagskvällen. Det öppnar för ett spel på 1×2-marknaden.

Höstens succélag – Färjestad BK – har onekligen överträffat alla förväntningar på laget så här inledningen av SHL-säsongen. En stor del av förklaringen ligger i den tyngd som laget visat prov på och som gör FBK väldigt svårstoppade.

I den senaste matchen åkte ett lätt arrogant FBK dock på en tung förlust borta mot Rögle BK i det som var den tredje och avslutande matchen på en liten bortaturné. Det är möjligt att benen var aningen slitna på spelarna, men vad som oroade var att laget inledde matchen bra, men tappade i andra perioden och framåt.

Å andra sidan kan matchen ses som ett olycksfall i arbetet, speciellt om FBK får för sig att studsa tillbaka direkt i nästkommande match hemma mot Luleå HF.

Klar fördel hemmalaget

För motståndet står alltså Luelå HF, som inte alls har fått samma flygande start på säsongen. Spelet ser aningen krampaktigt ut och i ärlighetens namn händer det lite för lite framåt. Inför den här matchen har laget två vinster på sina sex senaste, men har åtminstone varit bra med i flera match rent målmässigt. Det känns dock som att Luleå HF fortsatt är en bit ifrån att vara en självklar kandidat till ett SM-guld, vilket i förlängingen är klubbens uttalade mål.

En tung bortamatch mot FBK står hur som helst på schemat och det vore konstigt om favoritskapet inte var kraftigt lutat åt hemmalagets håll här. I våra ögon var den senaste matchen mer av ett undantag och troligen får vi se mer av lagets potential här.

Färjestad BK vinner (ordinarie tid) spelas till 1,75 gånger degen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Färjestad BK vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 19/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 57%
X: 20%
2: 24%
Över 4,5 mål: 58%
Under 4,5 mål: 48%