Speltips inför Färjestad – Brynäs 7/10: Rakt spel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 5 October 2017

Färjestad BK ångar på i toppen av SHL och hoppas ta ytterligare en trepoängare när Brynäs IF gästar Löfbergs Arena. Spelbloggare.se har ett rakt spel till dubbla degen.

Så här i säsongsinledningen har Färjestad BK växt ut till en verklig guldkandidat. Det går att se redan nu vilken tyngd det här laget besitter.

Efter sex matcher har laget fem vinster och en förlängningsförlust. Därmed har laget ännu inte förlorat efter full tid. Målskyttet är den stora positiva saken just nu, med minst två gjorda mål i samtliga matcher. Med 26 gjorda mål på sex matcher är FBK seriens klart starkaste offensiva lag så här långt och snittar alltså klart över 4 mål per match.

Nu väntar match hemma mot Brynäs och det finns ingen anledning att avskriva hemmalaget favoritskapet här.

Brynäs är inte där än

Trots en fin säsong förra säsongen är känslan att Brynäs nu inte riktigt fått alla bitar att falla på plats. I inledningen av säsongen fick laget se sig besegrade i fyra raka matcher, men har nu så sakteliga höjt prestationsnivån.

Efter fyra raka förluster har laget nu två raka vinster, men då har det varit betydligt mer överkomligt motstånd. Nu väntar det som i nuläget förmodligen är den svåraste möjliga matchen – Färjestad på bortaplan. Frågan är om det verkligen finns tillräckligt med tyngd hos gästerna för att stå emot här? Det känns inte som att Brynäs är riktigt där än.

Linus Persson återvänder efter sin långa frånvaro och stärker därmed Färjestad inför matchen. Hur som helst tror vi starkt på hemmalaget.

Färjestad BK vinner (ordinarie tid) spelas till 2,00gånger degen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Färjestad BK vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, lördag 7/10
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: