20 januari 2018 Manchester City Newcastle Speltips

Speltips inför Feyenoord – Manchester City 13/9: Målspel

Manchester City kliver in i Champions League-spelet på bortaplan mot Feyenoord. Sam Larssons lag hoppas kunna störa den engelska jätten. Spelet vi hittat ger 1,83 gånger degen.

Den andra kvällen med Champions League-fotboll dukar upp ett gäng intressanta matcher. En historia som lätt hamnar i skymundan är den i Holland, där hemmalaget Feyenoord får besök av Manchester City.

Här har vi ett Feyenoord med Sam Larsson i laget. Känslan är att hans Feyenoord får ganska svårt att hävda sig i just den här matchen, men att man åtminstone har goda möjligheter att störa när det väl handlar om hemmaplan.

Holländarna har en klar tendens av att bara tuta och köra. På hemmaplan är det ett spelsätt som lämpar sig betydligt bättre än när de senare ska ut i Europa för att spela bortamatcher. Då kan det nog bli tufft. 4-2-vinsten mot Heracles senast säger en hel del om vilken typ av fotboll Feyenoord spelar.

Manchester City går för det

Precis som alla andra engelska lag har Manchester City haft det relativt tufft i Champions League på sistone. Den här säsongen – när laget spelare för spelare känns väldigt spetsigt – vill man blanda sig i striden långt in i vår.

Därmed tror vi att Pep Guardiola prioriterar det europeiska cupspelet ganska högt. Det lär visa sig redan från första stund. Det här är möjligen inte den bästa matchen att inleda med – Feyenoord borta kan vara lite lurigt samtidigt som gästerna känner pressen av att behöva vinna. Hur som helst tror vi att Manchester City kommer att gå för det.

Feyenoord har i princip bara ett läge. På hemmaplan är det som sagt ännu tydligare. Därmed tror vi på en ganska öppen matchbild.

Manchester City är favoriter, men hemmalaget är starka i omställningsspelet.

Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger degen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 13/9
TV:    
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 11%
X: 19%
2: 70%
Över 2,5 mål: 64%
Under 2,5 mål: 40%