Speltips inför Floyd Mayweather – Conor McGregor 27/8: Århundrandets fajt

Spelbloggare Publicerat: 25 August 2017

Århundrandets boxningsfajt är här – ”The Money Fight” mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor. Spelbloggare.se bjuder, såklart, på ett speltips inför matchen och ni tar del av det nedan.

Natten mot söndagen är det dags! Matchen vi alla väntat på. Floyd ”Money” Mayweather, som varit pensionerad sedan 2015, står för sin comeback i jakten på att kliva upp i matchfacit 50-0-0 – och det mot UFC-fajtern Conor ”The Notorious” McGregor, 21-3-0 i MMA, som med detta kör sin första boxningsmatch någonsin.

– Du kommer vara medvetslös inom fyra ronder, sa McGregor på en av presskonferensen inför matchen.

Matchen går av stapeln på T-Mobile Arena i Las Vegas. 20 000 åskådare kommer finnas på plats och matchen väntas sälja över fem miljoner pay per views – vad som skulle vara ett världsrekord.

Viasat har studio inför, under och efter matchen och en handfull nämnda namn kommer ses i TV-rutan. Alexander ”The Mauler” Gustafsson är ett av dem.

Galan bjuder bland annat på Badou Jack, som är ett intressant svensknamn, mot Nathan Cleverly dessförinnan.

Tvingas kasta in handduken

Vi skruvar upp nivån med ett spel till massiva 9,00 gånger pengarna. Och det handlar om en klassisk handduk…

Floyd Mayweather, som varit världens bästa defensiva boxare, är enorm favorit inför matchen – och annat vore underligt med tanke på att ”The Notorious” det faktum inte är en boxare.

Den lilla chansen Conor McGregor har är att rentav chocka ”Money” och vi tror att han kommer gasa på rejält från start; försöka få in en knockout. Lyckas han? Absolut inte. De rena träffarna lär bli lätträknade.

McGregor antar vi alltså kommer få stora problem med att överhuvudtaget träffa en slingrig MayWeather och riskerar att bli helt sönderkontrad; kommer motta smäll efter smäll, fler och fler desto tröttare han blir, vilket kan sätta honom i en så pass extrem situation att teamet måste se till att avbryta matchen. Att ta emot smällar tär på krafterna…

Att handduken kastas in i matchen spelas till oddset 9,00 hos Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Få 1 500 kr bonus!

Se fighten med Betsafe istället för dyr PPV:

1. Klicka här för att låsa upp kampanjen.

2. Skapa ett konto hos Betsafe och sätt in 500 kronor. Du får då 500 kr bonus (alltså 1 000 kr att spela för).

3. Gå till dina meddelanden på Betsafe och klicka på “HÄMTA KODEN NU” för att få din rabattkod skickad till din registrerade e-mail.

4. Ta del av din bonus och se fighten hos Viaplay.

  Klicka här för att ta del av kampanjen och se fighten gratis!

Speltips:

Speltips: Någon kastar in handduken – ja
Odds: 9,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot söndag, runt 04:30, 27/8
TV: 
Stream:  Viaplay Pay Per View