Speltips inför Frölunda – Brynäs 6/4: Kan gästerna stå emot?

Simon Pålsson Publicerat: 5 April 2017

Frölunda har 9-1 i de fyra senaste perioderna mot Brynäs IF. Det är med andra ord ett formstarkt hemmalag som kliver in i det tredje mötet i SM-semifinalen.

Lika på ett.

Så är förutsättningarna inför match nummer tre i SM-semifinalen mellan Frölunda och Brynäs, en match som spelas i Scandinavium. Lagens förra match i den här arenan var en historia värd att minnas, där gästande Brynäs gick upp till en maffig 4-0-ledning, men trots det höll på att slarva och tappa till 4-4.

Frölunda nådde inte riktigt hela vägen fram, men hade med sig energin från den avslutande perioden till match nummer två i Gavlerinken. Där blev det aldrig något snack och göteborgarna kunde ta sig hem till Västra Götaland med en tung 6-1-vinst.

Det gör att läget alltså är 1-1, men att Frölunda också känns som det heta laget. Laget har trots allt 9-1 på Brynäs i de fyra senaste perioderna.

Det här går av bara farten

Med andra ord är det fördel Frölunda inför match nummer tre. Inte nog med att göteborgarna alldeles uppenbart är hetast för tillfället, det finns också en hel del revansch att utkräva. Det var ingen vidare nöjd hemmapublik som följde lagets första match mot Brynäs i den här matchserien.

Det är ingen hemlighet att de regerande mästarna är extremt starka på hemmaplan och det brukar inte minst bära frukt i viktiga matcher, exempelvis i slutspel. Brynäs lär justera ett par taktiska saker inför den här matchen – det gäller att få tidigare stopp på Frölunda exempelvis – men energin som göteborgarna har i hela truppen nu går inte att undgå från.

Båda lagen tros komma till matchen med samma lag som sist. I Frölunda saknas Jacob Larsson dock. Exakt vilka spelare som tas ut blir offentligt på matchdag, men i nuläget finns det inga större bekymmer att rapportera om.

Vi känner oss tämligen övertygade om att Frölunda fortsätter på den inslagna vägen. Det raka spelet på hemmalaget väljs till 1,85 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Frölunda HC vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:15, torsdag 7/4
TV:   tvtolv logo cmorehockey logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: