30 april 2019 april speltips odds betting frölunda djurgården

Speltips inför Frölunda HC – Rapaces de Gap 3/10: CHL rusar vidare

Oddsen är rejält slaktade inför matchen mellan Frölunda HC och franska Rapaces de Gap i CHL-gruppspelet. Trots det hittar vi ett spel med fint värde inför matchen.

CHL går in i sin slutfas av gruppspelet och som vanligt ligger en hel del av det svenska hoppet i knäet på Frölunda. Efter fyra omgångar i gruppspelet ser det lovande ut. Laget har nämligen idel segrar att luta sig tillbaka mot.

Nu väntar den femte matchen i turneringen och av allt att döma är det ett enkelt motstånd som nu väntar. Det är rent av det klart enklaste hittills.

Gruppens slagpåse och sämsta lag – både på pappret och resultatmässigt – gästar Scandinavium i Göteborg. Rapaces de Gap från Frankrike ska inte ha någonting att säga till om mot Frölunda.

Oddsen har fått sig en rejäl törn

Spelbolagen är dessvärre helt inne på samma spår, något som pressat ner oddsen på hemmalaget ordentligt. Det raka spelet på Frölunda betalar nämligen inte mer än någon hundradel i ränta på din insats. Det är inte missvisande, men dödar såklart allt värde.

Inte nog med att Rapaces de Gap haft det tungt i CHL, det finns all anledning att ifrågasätat deras defensiv efter resultaten i den inhemska ligan. Det ska sägas att Frankrike inte stoltserar med mycket till hockeyliga, men att där gå och förlora med hela 7-0 mot Rouen i helgen säger en del om både form och svaghet på defensiven hos Rapaces de Gap. Så gott som alltid släpper laget in flertalet mål. Det bådar inte särskilt gott inför matchen mot Frölunda.

I det här läget är fokus självklart på SHL, men Frölunda har en stolt tradition av att imponera i CHL. Troligen är det också en ganska kul match för spelarna.

Frölunda -1,5 (första perioden) spelas till 1,80 gånger degen hos bet365. Vi tror helt enkelt att hemmalaget rivstartar och visar vilka som bestämmer direkt, för att senare eventuellt slå av på takten.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Frölunda -1,5 (första perioden)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, tisdag 3/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 98%
X: 4%
2: 3%
Över 5,5 mål: 63%
Under 5,5 mål: 41%