30 april 2019 april speltips odds betting frölunda djurgården

Speltips inför Frölunda HC – Zürich SC Lions 24/8: Överodds hittat

Här riktar vi in oss på målmarknaden när Frölunda HC kliver in i Champions League-spelet. De regerande mästarna är klara favoriter inför premiären mot Zürich SC Lions.

Som brukligt smyger hockeysäsongen igång med CHL redan i slutet av augusti. Det inledande gruppspelet – där fyra lag i totalt åtta grupper gör upp om slutspelsplatserna – startar på bred front med flera svenska lag.

Vårt fokus hamnar inledningsvis på de regerande CHL-mästarnas match i turneringen. Frölunda HC hade en fin säsong i CHL förra året. Då vann laget finalen mot Sparta Prag och såg starka ut redan från start.

CHL är ett bra sätt för många lag att så här inledningsvis trimma formen inför vad som komma skall. Med tanke på att Frölunda nu inleder på hemmaplan – i ett Göteborg där laget alltid är väldigt starka – räknar vi med att laget kliver på ordentligt direkt.

Mål borde ligga i luften

Om vi studerar försäsongen ser vi att Frölunda sett starka ut. Visst, man ska akta sig för att läsa in för mycket av enstaka vänskapsmatcher, men att den målmässiga formen ser ut att vara på plats är åtminstone ett bra tecken. 8-1-vinsten mot regerande svenska mästarna HV71 senast ger ändå en indikation på att det finns någonting att bygga vidare på.

Samtidigt ser vi att gästande Zürich SC Lions haft klara problem i sina matcher. Senast – så sent som i tisdags – förlorade laget med 4-0 borta mot Bern. Därtill har laget 5-1-förlusten mot rivalen Lugano färskt i minnet. Det känns som att det defensivt finns en del att jobba på nu när tävlingssäongen drar igång.

Här räknar vi med att Frölunda tar kommandot. Så brukar bli fallet på hemmaplan.

Frölunda över 3 mål (asian handicap) spelas till 1,82 gånger pengarna hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Frölunda över 3 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, torsdag 24/8
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 62%
X: 19%
2: 21%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 63%