30 april 2019 april speltips odds betting frölunda djurgården

Speltips inför Frölunda – Skellefteå 21/10: Överdrivet odds

Tungt möte väntar i Scandinavium på lördagseftermiddagen när Frölunda och Skellefteå gör upp. Här hoppas vi på en tät och jämn drabbning, något som öppnar för ett spel där oddset blivit anmärkningsvärt högt.

Säsongsinledningen har inte varit någon succé för varken Frölunda eller Skellefteå, som båda famlar lite efter både sin spel och sin identitet inför den här säsongen. Det som för bara några säsonger sedan var svensk ishockeys två stora flaggskepp är lite mer svårplacerade just nu.

Efter en dassig inledning på säsongen både spel- och resultatmässigt har det sett aningen bättre ut på sistone för Frölunda, som nu har tre raka vinster i SHL. Det har å andra sidan varit ganska knappa segrar och det finns fortfarande en hel del att slipa på, men poäng är poäng.

På hemmaplan är laget så gott som alltid starka, men i år är känslan inte att Frölunda sköljer av sitt motstånd på hemmaplan lika mycket som tidigare. Det som tidigare var en hög och intensiv press från matchminut ett har nu varit aningen mer avvaktande, något som kan straffa sig mot bättre lag.

Skellefteå sprattlar till ibland

Det som har varit Skellefteås problem under inledningen har snarare varit ojänheten i prestationerna. Efter tio omgångar har laget dock sex vinster efter full tid och totalt 18 inspelade poäng, vilket inte är helt under isen. Det negativa är dock att laget inte kommer upp i standard alltid, men när de väl gör det radar laget upp vinster. Som nu med fyra vinster på de fem senate matcherna och ett målkalas utan dess like i flera matcher.

Det gör att Skellefteå är väldigt svåra att ha att göra med i bettingsammanhang. Därför får vi gå på vad som känns rimligt inför det här tungviktsmötet som det i våra ögon kan kallas, då sett till att vi under en period på åtminstone fem säsonger har fått se riktigt heta bataljer mellan de här båda lagen.

Så gott som alltid blir det tätt och jämnt, troligen för att inget av lagen gärna vill förlora. Något liknande väntar vi oss den här gången, med ett litet övertag för gästerna. Skrällchansen finns där.

X (oavgjort) till 4,50 gånger degen hos Betway är dock anmärkningsvärt högt och är värt en slant. Det här blir en tät tillställning och ett oavgjort resultat bör ligga nära till hands då. 4,50 är hur som helst för högt och bör synas mycket av den anledningen.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, lördag 21/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 46%
X: 22%
2: 36%
Över 4,5 mål: 59%
Under 4,5 mål: 46%