21 april 2017 Gefle Syrianska

Speltips inför Gefle – Syrianska 21/4: Målpolletter levererade från Gavlevallen

Vi tar oss till Gavlevallen och tar en närmare titt på matchen mellan Gefle och Syrianska, i vilken vi analyserat förutsättningarna och oddsen. Slutsats?

Det är redan nu lite kniven mot strupen för Gefle, som efter att ha åkt ur Allsvenskan förra året är en av de främsta favoriterna till att studsa uppåt i seriesystemet. Tre matcher in i serien står man ännu utan seger; två kryss och en förlust. Gäller att hitta rätt – och det snart. Konkurrensen är stenhård i årets Superettan.

Syrianska stormar det, som så ofta, om. Klubben har hamnat i konflikt deras ståplatsgrupperingar och det kan möjligen ta lite fokus från det sportsliga. Ändock; vinst senast, med 2-1 över GAIS.

Förra året var Södertäljelaget på vippen att trilla ur Superettan, men överlevde playoffdubbelmötet mot Vasalund. Främsta fokus är att överleva och efter tre matcher är det lite svårt att sia vart det barkar. Innan den här uddamålsvinsten över GAIS, hade det blivit två raka förluster – mot Öster och Degerfors.

Hemmamålen nära till hands

Nu är det väl på tiden att Gefle plockar den där efterlängtade trean, den som ska innebära lite andrum inför framtiden? Vi ser deras chanser som mycket stora här, men målen lockar ännu lite mer och valet av spel landar istället på dem.

Det har sett svajigt ut för Gefle, men framåt har man ändå haft bra leverans. Två baljor mot Frej, detsamma mot Värnamo och en i 1-1-krysset borta mot Helsingborg senast. Om det är någonstans saker och ting inte behöver justeras, är det offensiven.

Och visst borde Syrianska komma som ett passande motstånd? De är flera klasser sämre och har haft bekymmer mer strukturen och defensiven som helhet. Tre mål bakåt mot Degerfors, två mot Öster och ett mål GAIS. Mot de sistnämnda hade det, utan tvekan, kunnat bli fler.

Undertecknad är förvånad över hur pass fina odds som presenteras på spelen till Gefles favör och risken för justering ska ses som överhängande.

Gefle över 1,5 mål spelas till 2,30 x insatsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Gefle över 1,5 mål
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, fredag 21/4
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 29%
2: 29%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 54%