Speltips inför Granada – Malaga 25/4: Viktiga poäng på spel

Simon Pålsson Publicerat: 24 April 2017

Med fem matcher kvar har Tony Adams och hans Granada sju poäng upp till säker mark. Det brinner därmed rejält i knutarna. Kan laget plocka viktiga poäng när ett formstarkt Malaga gästar?

Två spanska matcher förgyller tisdagsmatchen. Vårt fokus hamnar på matchen mellan ett formsvagt Granada och ett Malaga som faktiskt sett aningen starkare ut på sistone.

Märk väl att hemmalaget har ny tränare i form av den legendariska försvararen Tony Adams. Engelsmannen har kommit in med energi och en egen övertygelse om att Granadas prekära tabelläge går att rädda, men på planen har det ännu inte sett särskilt bra ut.

I skrivande stund har laget sju poäng upp till säker mark. Det är ett avstånd som Granada måste eliminera på fem matcher. I Tony Adams två första matcher vid rodret har laget förlorat med 3-0 respektive 2-0 och har i ärlighetens namn sett oerhört svaga ut. Den defensiva delen är möjligen aningen bättre, men det händer inte mycket framåt. 27 gjorda mål på 33 matcher vittnar om att det finns en hel del mer att önska när det kommer till Granadas offensiva spets.

Malaga har vaknat till liv något

Efter en lite skakig höstsäsong har det sett något bättre under på vårkanten för Malagas del. Det går fortfarande inte riktigt att känna igen det Malaga som har charmat oss de senaste säsongerna, men plats 15 i tabellen kan snabbt bytas mot en bättre tabellplacering om laget skulle ta och avsluta säsongen med ett par vinster.

Tre vinster på de fyra senaste, varav en mot Barcelona, är en indikation på att Malaga är på gång.

Två tunga försvarare missar matchen för hemmalagets del. Matthieu Saunier och Dimitr Foulquier finns båda med på Granadas skadelista. Där finns också Adrian Ramos. Anfallaren har med sina två mål på nio matcher inte gjort det avtryck som klubbledningen hade hoppats på.

För gästernas del är skadelistan betydligt dystrare läsning. Youssef En-Nesyri, Michael Santos, Duda och Mikel Villanueva har i veckan dragit på sig skador som gör att de rapporteras missar matchen. Adalberto Penaranda, Juan Anor och Miguel Torres är otillgängliga sedan tidigare.

Känslan är att gästerna ligger klart närmast segern, men vi tror att hemmalaget kan streta emot ganska bra. En trepoängare känns dock väldigt avlägsen.

Därför spelar vi oavgjort (pengarna tillbaka vid bortavinst) till 1,96 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Oavgjort (bortalaget inget spel)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:30, tisdag 25/4
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: