19 november 2017 Grigor Dimitrov David Goffin speltips ATP World Tour Finals

Speltips inför Grigor Dimitrov – David Goffin 19/11: Dags för final

Det är finaldags i ATP World Tour Finals. Grigor Dimitrov och David Goffin gör upp om en tung titel. Speltipset betalar långt över dubbla degen.

ATP World Tour Finals är framme vid sin final och det blir en minst sagt oväntad sådan. Visst, det var inte den starkaste av uppställningar som klev in i turneringen. Men med namn som Roger Federer och Rafael Nadal kändes åtminstone en av finaldeltagarna ganska säker.

Så blev alltså inte fallet. Istället är det Grigor Dimitrov – som sett obehagligt stark ut rakt igenom hela turneringen – som tar sig an belgaren David Goffin i finalen.

Båda såg starka ut i gruppspelet, men det tog lite tid innan David Goffin kom igång. Han förlorade nämligen stort mot Grigor Dimitrov i andra omgången, men kunde därefter studsa tillbaka och slå Dominic Thiem och sedan Roger Federer i efterföljande semifinal. Det imponerar. Det går å andra sidan inte att underskatta det psykologiska övertag som bulgaren har på sin motståndare efter 2-0-vinsten (där han bara tappade två game) i gruppspelet.

Favorit i repris

I den sista gruppspelsomgången gick vi hårt på att Grigor Dimitrov skulle fortsätta på den inslagna vägen och inleda sina matcher stort. Ett underspel i första set visade sig väldigt lyckat när bulgaren körde över Pablo Carreno-Busta med 6-1, 6-1.

Inför finalen förväntar vi oss faktiskt något liknande. Visst, belgaren kanske kan streta emot något, men det är Grigor Dimitrov som är solklar favorit. Ingen av spelarna är hur som helst en servespecialist, varpå vi förväntar oss korta set. Om David Goffin orkar ta ett set kan alltid hända i ett tredje och avgörande, det ska sägas.

Under 9,5 game (första set) spelas till på tok för höga 2,30 gånger krämen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 9,5 game (första set)
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, söndag 19/11
TV:    
Stream:    

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Grigor Dimitrov: 69%
David
Över 22,5 game: 50%
Under 22,5 game: 48%