7 april 2018 Everton Liverpool Speltips

Speltips inför Hajduk Split – Everton 24/8: Det finns bara ett läge

Efter 2-0-förlusten på Goodison Park har kroatiska Hajduk Split ett enda val inför returmötet i Europa League-playoff. Här gäller det att smälla ner plattan i mattan för att försöka vända mot Everton.

Här är det inget vidare utgångsläge för Hajduk Split. Inför returen mot Everton har laget ett underläge på 2-0 att gå på från det första mötet på Goodison Park.

För att Europa League-avancemang ska bli en realitet krävs alltså att det kroatiska laget vinner med minst 2-0 hemma. Skulle gästerna få in en boll är det plötsligt fyra mål som krävs av hemmalaget. Det är med andra ord ett tufft läge för kroaterna.

Hajduk Split visade dock mycket fin form i helgens ligamatch. Då vann laget med hela 4-0 mot Rudes på bortaplan. Det lär ha stärkt laget inför den här returen, även fall uppförsbacken som sagt är ganska stor. Får kroaterna bara in ett tidigt mål lär det bli ordentlig match av det här.

Styrkeförhållandet är ändå tydligt

I det första mötet blev det ganska tydligt att det råder en klar skillnad när det kommer till kvalité mellan de här båda lagen. Lite konstigt vore väl annars med tanke på den enorma skillnad i omsättning mellan klubbarna.

På hemmaplan är Hajduk Split – och många andra lag från området kring Balkan – helt andra lag. Med en fanatisk hemmapublik och ett underläge känns det som att förutsättningarna är glasklara för hemmalaget – här gäller bara gasen i botten. Vi kan egentligen inte tänka oss någon annan matchbild.

En öppen matchbild lär öppna ytor även för gästerna.

Båda lagen göra mål spelas därmed till 1,95 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, torsdag 24/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 28%
X: 29%
2: 43%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%